Hoera, ik ben jarig!

foto 2

Wat gaat de tijd snel, maar vandaag vier ik mijn 20ste verjaardag! Het afgelopen jaar is echt voorbij gevlogen en er is veel gebeurd. Daarnaast wil ik jullie vandaag even wijzen op mijn winactie die ik speciaal voor mijn verjaardag organiseerde en waar jij nu nog steeds aan mij kunt doen! Afgelopen weekend heb ik mijn verjaardag al uitgebreid gevierd met mijn familie en vrienden. Maar ook vandaag ga ik lekker genieten. Je wordt maar 1x 20 hè! Als ‘cadeautje’ voor jullie komt er om 06.00 uur een nieuwe plog online!

Ontzettend bedankt voor alle leuke reacties op mijn blog en voor de bezoekers afgelopen maand. Omdat jullie voor mij een stukje geluk zijn wou ik mijn verjaardag ook niet zomaar aan jullie voorbij laten gaan. Dus vandaar dat ik deze mijlpijl vandaag even met jullie deel. Ik wens jullie een hele fijne dag. En ik hoop dat jullie vandaag, net als ik, lekker gaan genieten!

Liefs, Annemijn

Volg je mij al op Bloglovin’

5 Comments on Hoera, ik ben jarig!

 1. Petra
  25 november 2014 at 05:07 (4 jaar ago)

  gefeliciteerd, geniet maar fijn van deze bijzondere dag!

  Beantwoorden
 2. Pauline
  25 november 2014 at 07:06 (4 jaar ago)

  Gelukkige verjaardag! Geniet ervan!

  Liefs,
  Pauline

  Beantwoorden
 3. Miriam
  27 november 2014 at 13:36 (4 jaar ago)

  Zijn we bijna op dezelfde dag jarig! Nog gefeliciteerd =D

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge