Hippe telefoonhoesjes van Telefoonhoesjestore.nl!

DSC00306

Een paar weken geleden liet ik mijn iPhone vallen. Wat was ik bang dat het scherm vol barsten zou zitten en even kreeg ik een lichte paniekaanval. Ken je dat gevoel?  Ik ben niet zo super handig en maak dat dus ook regelmatig mee. Goed, ik dwaal af. Mijn telefoon was gelukkig nog helemaal heel maar helaas had het hoesje de val niet overleefd. Ach, het is gelukkig maar een hoesje en die zijn te vervangen. Nog geen dag later werd ik benaderd door Telefoonhoesjestore.nl met de vraag of ik een hoesje zou willen testen. Kwam dat even als geroepen! Vandaag deel ik mijn ervaringen met deze webshop met jullie. Benieuwd? Lees dan snel verder.

 

Al snel zocht ik een tof hoesje voor mijn iPhone 5 uit. En ik kan je vertellen, dat was nog best een opgave! Er waren namelijk ontzettend veel toffe hoesjes en kiezen is niet mijn sterkste kant. Ik bedacht me dat ik een hoesje met een anker wel heel leuk zou vinden. Daarnaast houd ik ook van streepjes dus mochten die er ook zeker in terugkomen. Door een foutje kreeg ik in eerste instantie het verkeerde hoesje opgestuurd maar dit is perfect en gratis opgelost! Binnen no-time had ik het juiste hoesje in mijn handen.

Ik vind deze webshop heel fijn, de service was goed en snel en de collectie is ontzettend groot. De website is daarnaast ook nog heel overzichtelijk en de productfoto’s zijn erg duidelijk. Hieronder een greep uit de leuke collectie:

hoesjes

Hoe leuk zijn deze? Hoesjestore.nl verkoopt smartphonehoesjes voor allerlei merken zoals: Apple, HTC, Sony, Nokia, Samsung, Huawei, BlackBerry, Alcatel en nog veel meer. Daarnaast zijn er naast deze vrouwelijke hoesjes ook een hoop leuke hoesjes voor mannen hoor! Zelfs voor een hoes voor je iPad ben je hier aan het juiste adres! Dus zoek je een iPhone 6 hoesje? Of een iPad 2 hoes?

Ik heb het bovenstaande hoesje met het anker uitgezocht en ben er super tevreden over.
Kortom, ik ben tevreden over de service van deze webshop en zou deze dus zeker aanraden aan jullie. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw hoesje dan zou ik zeker even een kijkje nemen in deze webshop.

Liefs, Annemijn

3 Comments on Hippe telefoonhoesjes van Telefoonhoesjestore.nl!

 1. Anneleen
  16 april 2016 at 12:58 (2 jaar ago)

  Leuk hoesje! Die met watermeloentjes vind ik schattig 🙂 ik ga ‘ns een kijkje nemen op hun site!

  Beantwoorden
 2. gea
  18 april 2016 at 10:16 (2 jaar ago)

  Wat een leuke hoesjes zitten er inderdaad bij, heel vrolijk ook. Liefs gea

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge