Het is weer KWF-collecteweek

kwf collecteweek

Lieve bezoekers, deze week wil ik even jullie aandacht vragen voor iets serieuzere zaken. Natuurlijk is er op mijn blog veel ruimte voor leuke dingen en ontspanning maar het leven bestaat niet alleen maar uit leuke dingen en daarom mijn ‘personal lifestyle blog’ ook niet.
Deze week is het van 7 september tot en met 12 september weer KWF-collecteweek.

Nu hoef ik jullie vast en zeker niet uit te leggen wat het KWF doet en waarom het belangrijk is dat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker. Ik denk dat iedereen helaas wel iemand kent die deze ziekte heeft of had.

Alleen samen kunnen we steeds dichterbij de dag komen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. En ik hoop dat jij, net als ik, daar je steentje aan bij wilt dragen. In welke vorm dan ook!

 

3 Comments on Het is weer KWF-collecteweek

  1. Renske
    9 september 2015 at 08:22 (3 jaar ago)

    Goed dat je hierover een artikel plaatst! Het gaat niet alleen om de leuke dingen in het leven. Soms moeten we ook stilstaan bij minder leuke en belangrijke dingen. šŸ™‚
    Renske onlangs geplaatst…7 manieren om je hoofd leeg te makenMy Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge