Het I LOVE BEAUTY EVENT – Mijn ervaring

DSC01652
Afgelopen zaterdag was het dan zover. Maanden, weken en dagen had ik uitgekeken naar dit weekend. Wat had ik er zin in. Maar aan de andere kant probeerde ik me niet te veel te verheugen. Ik verheug me zo vaak en negen van de tien keer valt het dan toch tegen. Om 9.00 stapten we in de trein en kon de dag beginnen. Nou ik liep voor mijn gevoel nogal te stuiteren. Drie uur en een kwartier later kwamen we aan in Zwolle. Op naar de Ijsselhallen… Benieuwd naar mijn ervaring?

DSC01648
Daar stonden we dan. Om 12.50 voor de Ijsselhallen. We waren duidelijk niet alleen en wat was het koud om daar in die rij te wachten. Brrrrrr. Gelukkig gingen de deuren om 13.00 open en konden we naar binnen. Snel richting kluisjes en toiletten (ja, we blijven vrouwen hè!). Ik was erg benieuwd naar de hal waar alle stands stonden. Op het eerste gezicht dacht ik: is dit het? En ja dat was het. Maar dat was gezichtsbedrog. Er stonden meer dan 70 merken maar ze stonden redelijk dicht op elkaar.

DSC01650
Er was echt van alles te doen. Zo kon je je haar laten krullen of stijlen, je op laten maken, heeeeeel veel beautyproducten uit proberen, kleding kopen en je kon zelfs een glamourfotoshoot laten maken. En uiteraard zijn we met Miss Lipgloss op de foto geweest! Heel leuk. Je ‘kent’ haar alleen van internet, en dan is het toch wel heel bijzonder om haar ook echt te ontmoeten. Voor je gevoel weet je al zoveel over haar door haar blog. Maar toch had ik haar nog nooit gesproken. Maar dat heb je natuurlijk met (bijna) alle bloggers.

foto 4 (3)
En ik kocht haar boek wat ik gelijk liet signeren. Daarna liepen we nog een aantal rondjes. Wat stonden er veel stands! Ik was van plan om een Yankee candle te kopen omdat ik daar al zoveel over gehoord had. Maar ik vond ze jammer genoeg allemaal nogal overheersend ruiken. Echt een beetje too much. Dus dat ging hem niet worden. Iets anders wat ik die middag tegen kwam waren de blush hartjes van Make up Revolution. Dat wou ik wel uit proberen. Voor €7,- kocht ik Candy Queen of hearts. Ze zagen er zo leuk uit dat ik ze niet kon weerstaan (zie eerste foto).
Na deze aankopen was het tijd voor de ‘Ask me Anything’ van Miss Lipgloss.

foto 2 (3)
Heel leuk om dit zo live mee te maken. En interessant. Daarna lieten we ons nog opmaken, gingen we op de foto en keken we nog wat rond. Wat vond ik het fijn om lekker in zo’n stoel te zitten en je lekker op te laten maken. Kon ik gelijk een beetje uitrusten van al het lopen.
Iets wat we wel een tegenvaller vonden was de ruimte waar allerlei merken kleding en sieraden aan zouden bieden met flinke kortingen. Nou ik begreep wel waarom dat daar hing. Allemaal kleding voor meisjes met maatje xxxxxxs en met printjes die het voor mij net niet waren. Hier had ik dus meer van verwacht. Maar misschien heb ik gewoon niet goed genoeg gezocht tussen al die spullen. Maar ik kreeg er toch echt een gevoel van alsof ik op de rommelmarkt liep. Of misschien had ik me toch weer teveel verheugd.

foto 3 (1)
En aten we wat lekkers… Maar na het avondeten hadden we het om eerlijk te zijn wel gezien.  Je loopt dan al een hele middag in zo’n hal en hebt gedaan wat je wou doen. Het eindfeest zou om 20.00 beginnen en het was nog maar 18.30. En dan wou ik eigenlijk ook alleen Valerio zien die pas om 21.30 kwam. Wij hadden eerlijk gezegd geen zin meer om nog een paar uren te wachten. Jammer, maar na 20 rondjes door die hal hadden wij het echt wel gezien en ben je ook gewoon moe. En uiteindelijk vertrokken er echt al veel meiden en was het al een stuk rustiger in de Ijsselhallen. Dus om 19.00 stapten ook wij de bus in richting ons hotel.

Mocht er volgend jaar weer een I LOVE BEAUTY event komen dan overweeg ik het zeker weer om kaarten te kopen. En wie weet blijf ik dan wel tot het einde. Ik vond het een enorm leuke dag. Ook omdat je gewoon gezellig met vriendinnen een hele middag rond kunt lopen en van alles kunt doen. Dus mocht het volgend jaar weer gehouden wordt, er is zeker een kans dat je me daar dan weer tegenkomt. Kom ik jou dan ook tegen?

Ben jij ook naar dit event geweest? En hoe vond jij het? Of heb je dit weekend andere dingen gedaan?

Liefs, Annemijn

Volg jij me al op Bloglovin’?
Dat zou ik super vinden!

12 Comments on Het I LOVE BEAUTY EVENT – Mijn ervaring

 1. annexxx
  2 december 2014 at 07:37 (4 jaar ago)

  Echt jammer dat ik dit gemist heb! Maar gelukkig vond je het leuk 😀

  Beantwoorden
 2. kimsbloglife
  2 december 2014 at 09:06 (4 jaar ago)

  Wat leuk dat je gegaan bent! Lijkt me een leuke ervaring. Misschien kan je volgend jaar wat later gaan zodat je ’s avonds tot het einde kan blijven? 🙂

  Beantwoorden
  • Annemijn
   2 december 2014 at 09:40 (4 jaar ago)

   Ja wie weet. Maar toch wil ik er dan van het begin al zijn omdat ik dan zo benieuwd ben.

   Beantwoorden
 3. Pauline
  2 december 2014 at 09:41 (4 jaar ago)

  Lijkt me een tof event! Hihi ik verheug me ook nooit te veel, want ik heb ook al een paar keer meegemaakt dat het dan ferm tegenviel! Leuk zijn ze he, die blushes ;).

  Beantwoorden
  • Annemijn
   2 december 2014 at 09:43 (4 jaar ago)

   Haha, ja ik ook! En ze zijn heel leuk! Zo toevallig dat jij ze ook hebt gekocht!

   Beantwoorden
 4. zomersproetje
  2 december 2014 at 11:23 (4 jaar ago)

  Leuk! Mooi dat het voor herhaling vatbaar is. Ik ben er niet geweest, was logeren in Arhem;-).x

  Beantwoorden
 5. Petra
  2 december 2014 at 18:36 (4 jaar ago)

  Het ziet er heel erg leuk uit…gezellig!

  Beantwoorden
 6. Pirre
  4 december 2014 at 15:45 (4 jaar ago)

  Ik ben zelf niet heen gegaan, maar leuk om te lezen dat het zo plezierig was! 😀

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Het I LOVE BEAUTY EVENT – Mijn ervaring

 1. […] Zondag was ik nog in Zwolle vanwege het I LOVE BEAUTY EVENT en ging ik nog even de stad in met Manon. Want als je dan toch in Zwolle bent dan wil je wel wat […]

Leave a Reply

CommentLuv badge