Help! Tips voor een dagje shoppen in Amsterdam

amsterdam
Deze week heb ik herkansingsweek. Maar ik heb geen herkansingen… Wat doe je dan? Dan plan je een dagje Amsterdam met een vriendin. Morgen (woensdag 08/04) is het zover. Maar aangezien ik hooguit 1x per jaar in Amsterdam kom kan ik wel wat tips gebruiken. Heb jij tips? Lees dan snel verder..

Want wat zijn nou echt leuke winkels in Amsterdam? Ik woon in Zeeland dus hier is geen bijvoorbeeld geen Lush, Starbucks of Forever 21 te bekennen. Welke winkels mag je echt niet overslaan zodra je een dagje in Amsterdam bent? Laat het me weten!

Jullie zullen vanzelf wel wat foto’s zien verschijnen en misschien wel een leuke shoplog (als ik de leuke winkels gevonden heb tenminste!)

Liefs, Annemijn

Bron afbeelding

1 Comment on Help! Tips voor een dagje shoppen in Amsterdam

  1. Renske
    7 april 2015 at 16:26 (3 jaar ago)

    Leuk! Ik ga eind april een dagje naar Amsterdam, maar ben ook nog op zoek naar leuke winkels. Ik ben sowieso van plan om ook naar Tea Bar te gaan. Daar hebben ze zulke lekkere thee! Flying Tiger is ook erg leuk om even rond te neuzen. Ik ben benieuwd waar jij uiteindelijk heen gaat. šŸ™‚ Veel shopplezier alvast!

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge