#Getitcovered goodiebag van Smartphonehoesjes.nl

getitcovered

Na een hoop verjaardagscadeautjes, kreeg ik afgelopen week ook nog een heel gaaf pakketje van smartphonehoesjes.nl. Natuurlijk was ik weer ontzettend benieuwd naar de inhoud en pakte het snel uit. Zo vaak krijg ik immers geen pakketjes meer ;).  Het bleek een goodiebag om de nieuwe hashtag #getitcovered te promoten. Super gaaf! Ben jij net zo nieuwsgierig en benieuwd naar wat er in zit? Klik dan snel verder! 

Waarschijnlijk ken je smartphonehoesjes.nl wel, ze verkopen hele gave hoesjes en accessoires voor smartphones. Zelf heb ik dan ook al enige tijd een hoesje van FAB rond mijn iPhone. Toevallig kocht ik dit destijds ook bij smartphonehoesjes.nl. Eerlijker kan deze review en samenwerking niet! Goed, door naar de goodiebag met inhoud!

getitcovered3

Allereerst wil ik even zeggen dat ik te tas sowieso al heel tof vind. Zo’n linnen tas is altijd handig voor het geval je weer eens onnodige boodschappen haalt (Yes, that’s me).
Maar wat zit er nou eigenlijk in?
1. Oordopjes – de Happy Plugs Headphones Unik Edition Green Marble. Super tof, ik vind dit een hele gave groene versie met een soort marmer printje. Weer eens wat anders dan de standaard iPhone oordopjes die ik meestal gebruik.
2. Spinner – Deze trend heb ik afgelopen zomer aan me voorbij laten gaan maar nu ‘hoor’ ik er toch bij. Een metallic roze spinner mocht niet ontbreken in deze goodiebag.
3. Fashionclick patches van de Rockstars & Rebels edition. Leuk om ergens op te plakken. Vooral die met Girl Boss vind ik gaaf!

getitcovered2

4. Powerbank #getitcovered – Ideaal voor mensen zoals ik, die hun telefoon leeg kunnen slurpen.
5. USB oplaadkit – Om je telefoon op te laden is dit natuurlijk ideaal, naast een ‘gewone’ lader zit er ook een oplader voor in de auto bij. Super handig voor onderweg.

Mijn abonnement van mijn huidige iPhone is verlopen. Waarschijnlijk ga ik voor een Sim Only en eventueel een ander toestel. Maar daar ben ik nog niet helemaal uit. Mocht het een nieuw toestel worden, dan weet ik in ieder geval waar ik ga zoeken naar een hoesje en andere toffe accessoires. Wist je zelfs dat je hier ook telefoonhoesjes kunt ontwerpen? Zo kun je zelfs met je eigen design rondlopen! Misschien een leuk idee voor onder de kerstboom?

Ik ga zelf nog even in de webshop rondneuzen, ik ken nog wel wat mensen die wat nieuws kunnen gebruiken voor kerstmis ;).

Welke hoesjes vinden jullie tof?

Liefs, Annemijn 

 

 

1 Comment on #Getitcovered goodiebag van Smartphonehoesjes.nl

  1. Nienke
    16 december 2017 at 22:40 (8 maanden ago)

    Wat een leuke goodie bag! Handige spulletjes en ook leuk voor onder de kerstboom.

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge