Geshopt: MAC Whirl

mac whirl

Je leest het goed, ik heb weer wat geshopt! Er viel zomaar een lipstick van mijn favoriete merk in mijn online winkelmandje. Ik kocht namelijk Whirl van MAC cosmetics . Ik ben er zo blij mee en vertel jullie vandaag waarom! Benieuwd naar mijn review en swatches? Lees dan snel verder.

Voor mij afstuderen kreeg ik van familie een cadeaubon van Douglas. Eerlijk gezegd gebruik ik die altijd voor lipsticks van MAC aangezien je hier in Zeeland geen MAC producten kan kopen. Ik wist dus al snel wat ik met deze cadeaubon zou gaan doen. Maar welke kleur wou ik aan mijn collectie toevoegen? Ik ben dol op de kleur ‘D for danger’ omdat dit een hele mooie donkerrode kleur is. Heel geschikt voor het najaar. Toch vind ik die kleur voor sommige gelegenheden wat te opvallend. Ik ging daarom voor een donkere lipstick die wel subtiel en draagbaar zou zijn. En zo is het Whirl geworden.

whirl mac 2

Whirl is een prachtige donkere kleur. Ideaal voor de herfst. Whirl oogt in de huls erg donker maar dat valt ontzettend mee. Het is een echte bruin/roze nude kleur die goed te combineren is. Hij is eigenlijk maar iets donkerder dan mijn eigen lipkleur.

lipstick swatches mac

Dit is een swatch van Whirl samen met een paar van mijn andere MAC lipsticks. Zoals je ziet valt de donkere kleur echt heel erg mee. Uit dit rijtje vind ik Whirl samen met Please me de meest draagbare en alledaagse lipsticks.

Ik ben super blij met deze aankoop. Dit komt vooral omdat Whirl zo draagbaar is. Het maakt je look net wat netter of verzorgder. Ik ben fan! Voor deze lipstick betaalde ik bij Douglas €19,50. Ik bestel MAC lipsticks altijd online via Douglas want dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Ideaal.

Wat vind jij van Whirl?

Liefs. Annemijn

Leave a Reply

CommentLuv badge