Geshopt: MAC retro matte All Fired Up

DSC00355
Verliefd, dat werd ik direct toen ik in de Douglas in Maastricht stond. Wat een prachtige kleuren en lipsticks stonden daar. Ik was eigenlijk op zoek naar een koraalkleurige lipstick maar deze stond mij toch minder goed dan ik verwacht had. Ik liet me adviseren en wist het zeker.. dit is mijn nieuwe favoriet! Vandaag show ik jullie mijn nieuwe MAC lipstick.

DSC00356

Het is weer een echte beauty in die prachtige standaard verpakking. All fired up is een donkerroze retro matte lipstick. Doordat hij mat is het wat lastiger aanbrengen. Dit merk je dan ook gelijk. Je moet echt even je best doen om hem netjes aan te brengen. Persoonlijk vind ik dat het met deze nog lastiger gaat dan andere matte lipsticks van MAC. Ik had al ervaring met ‘Please me’ maar dit is toch nog een stuk moeilijker.

DSC00357
Wel is de lipstick erg goed gepigmenteerd en dekt erg goed. Hij blijft erg goed zitten. Ik heb de lipstick ’s middags aangebracht en ben vervolgens uit eten geweest. Zelfs na het toetje zat hij nog helemaal perfect. Wat dat betreft een echte aanrader. Na een aantal uren worden je lippen wel wat droger maar dat heb je vaker met matte lipstick.

DSC00358
Dat hij wat lastig aanbrengt is goed te zien toen ik hem wilde swatchen. Het ging echt wat stroef dus excuses voor de slordige streep. Ik hoop dat jullie toch een indruk van de kleur kunnen krijgen.

DSC00362
Voor

DSC00378
En na.
Deze lipstick moet qua huids- en haarkleur wel bij je passen maar het staat dan ook heel goed! Ik vind dat het echt wat doet met je gezicht en een hele goede eyecatcher kan zijn die je outfit net wat spannender kan maken. Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe lipstick. Toen ik in de winkel stond was ik bang dat hij te fel zou zijn en daarom minder draagbaar. Niets is minder waar. Ik vind deze lipstick juist heel draagbaar bij wat basic shirtjes of bij outfits met weinig andere kleuren. Ik raad deze lipstick dan ook echt aan!

Deze retro matte lipstick All Fired Up is te koop voor ā‚¬19,50.

Liefs, Annemijn

4 Comments on Geshopt: MAC retro matte All Fired Up

 1. Denise
  6 september 2015 at 16:32 (3 jaar ago)

  Wat staat hij je mooi! Deze staat ook nog op mijn wishlist. Ik ga hem zeker bekijken als ik weer bij een MAC verkooppunt ben šŸ™‚
  Denise onlangs geplaatst…Essie Status SymbolMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   6 september 2015 at 17:56 (3 jaar ago)

   Dankje! Ik vind het zelf ook heel mooi en hij is het zeker waard om te kijken of het wat voor je is!

   Beantwoorden
 2. Quinty
  7 september 2015 at 19:19 (3 jaar ago)

  Het is een hele mooie kleur die jou heel mooi staat, ik wil ook zo graag een mac lippenstift!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge