Geshopt: Converse All Stars

foto 4 (27)
Een aantal jaar geleden kocht ik een paar All Stars. Ik heb ze net zo lang gedragen totdat ik me er niet meer op durfde te vertonen. En toch staan ze nog in de kast omdat ik het zo zonde vind om ze weg te gooien. Ik had immers geen vervanging voor die leuke schoenen. Ook was ik mijn Nikes van vorig jaar een beetje beu. Ze zien er nog goed uit maar ik wou weer eens wat anders. Je raadt het al, ik kocht een nieuw paar Converse All Stars. Kijk je mee?

foto 3 (35)

Wat kan ik toch goed twijfelen. Moet ik echt wel weer All Stars kopen? Er zijn zoveel andere sneakers tegenwoordig… En welke kleur dan? Oké ik neem grijs want dat is goed te combineren (het vorige paar was namelijk oranje). Licht of donkergrijs? Pff. Afgelopen woensdag besloot ik maar gewoon naar de Omoda te gaan en ze te kopen. Ik had ze die dag daarvoor namelijk al in een andere winkel kunnen passen. En ik ging voor de donkere kleur grijs!

foto 5 (27)
Vanwege mijn blessure aan mijn scheenbeen, draag ik sinds kort zooltjes in mijn schoenen. Ik nam daarom een halve maat groter en daar passen mijn zooltjes perfect in! Super fijn want anders had ik als nog geen All Stars kunnen kopen en werd de keuze alleen maar moeilijker.

foto 2 (39)
Ik kocht ze dus bij Omoda in Goes. Hier betaalde ik €69,95. Volgens mij worden ze bijna altijd voor die prijs verkocht. Dit scheelt ook best behoorlijk met bijvoorbeeld Nike of Adidas schoenen. Natuurlijk blijft het wel relatief duur voor een paar ‘gympen’.

foto 1 (35)
Ik ben er ontzettend blij mee. Ze lopen heerlijk en hebben een perfecte pasvorm. En het is zo fijn dat je ze bijna overal mee kunt combineren. Dat was wel wat lastiger met het paar in het oranje wat ik een aantal jaar geleden kocht. Persoonlijk vind ik het ideale schoenen voor in de lente.

Hebben jullie zelf ook All Stars (of gehad)?

Liefs, Annemijn

Volg je deze blog al via Bloglovin’?

 

5 Comments on Geshopt: Converse All Stars

  1. Miriam
    3 mei 2015 at 19:46 (3 jaar ago)

    Staat je leuk! Ik ben volgens mij de enige NEderlander die dat niks vindt zitten, dus ik heb ze niet en ook nooit gehad ;p

    Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Geshopt: Converse All Stars

  1. […] kocht ik mijn nieuwe schoenen in Goes. Ik moest namelijk toch naar de fysio dus dat kon ik mooi combineren. Ook ben ik voor het […]

Leave a Reply

CommentLuv badge