Waar gaat onze reis deze zomer naartoe?

img_1447

Daar ben ik weer! Terwijl mijn vriend in de Kuip zit om te kijken of Feyenoord kampioen gaat worden, heb ik weer eens tijd om een blogje te schrijven! Het is alweer mei en voor je het weet is het alweer zomer en tijd voor vakantie! We zijn er wel over uit dat we graag op vakantie willen gaan om lekker te ontspannen en samen weer een nieuw stukje van de wereld te ontdekken. Vorig jaar schakelde ik jullie hulp in. We wisten toen ook niet precies waar we naartoe wilden maar dankzij jullie tips en ideeën hebben we toen een geweldige vakantie gehad in Kroatië. Maar waar willen we dit jaar heen?

Krassen maar!
Ondanks dat Kroatië geweldig was, heeft dat onze voorkeur niet. Dit jaar in ieder geval niet… Niet omdat het niet mooi was of we het niet zien zitten maar meer omdat we meer willen zien. We houden samen een landkaart/kraskaart bij (zie foto) waar we de landen die we samen bezocht hebben (incl. minimaal 1 overnachting), open krassen. Inmiddels zijn dat: Oostenrijk, Nederland en Kroatië. Daar is dus nog een hoop werk aan de winkel.

Griekenland
Door enthousiaste verhalen van familie en vrienden van ons, lijkt Griekenland een grote kanshebber te gaan worden. Zelf ben ik in 2006 en 2009 in Griekenland geweest, in de Peloponnesos om precies te zijn. Onze voorkeur gaat eventueel uit naar een eiland zoals Zakynthos.

Wat gaat het worden?
Eigenlijk hebben we weinig specifieke eisen. Het enige nadeel is dat we midden in het hoogseizoen zullen gaan, begin augustus. Dit in verband met onze vakanties… Daarnaast houden we van zonnig, avontuurlijk en een omgeving waar je veel kunt doen. Want we zijn nog steeds geen ’14 dagen zon, zee, strand en all inclusive types ;)’. Overigens hebben we wel twee weken vakantie dus twee weken de tijd om te genieten.

Oproep
Heb je een goed idee? Of een tip voor een mooie vakantie? Jullie tips hebben vorig jaar echt voor een onvergetelijke vakantie gezorgd. Dus mocht je ze willen delen, alle tips zijn welkom!

Zo, dan ga ik nog maar even verder oriënteren in 1001 reisgidsen.

Ga jij deze zomer op vakantie? Zo ja, waar naartoe?

Liefs, Annemijn 

2 Comments on Waar gaat onze reis deze zomer naartoe?

  1. Lifeaholic.nl
    10 mei 2017 at 15:31 (1 jaar ago)

    Wij gaan waarschijnlijk op vakantie naar Bali 🙂 Onze eerste keer in Azië dus ben benieuwd! Laat je weten wat de uiteindelijke keuze is geworden?
    Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Mijn weekend in foto’s #3!My Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge