Er gaat wat veranderen op Life by Annemijn!

verandering

Spannende titel hè? Ja, dat vind ik ook! Na bijna twee jaar bloggen is het tijd voor verandering. Tijd voor iets nieuws en dat vertel ik je vandaag. Lees je mee?

Op 19 oktober 2014 begon ik mijn blog. Dit zag ik echt als een leuke hobby en deed ik, vooral het eerste jaar, heel erg fanatiek. Het afgelopen jaar ben ik lekker door blijven bloggen maar waren er ook periodes waarin er weinig online kwam en ik soms niet goed wist waar ik over moest bloggen. Want heb ik eigenlijk een niche? Niet echt, ik focus me op alles wat ik leuk vind en dat is heel erg breed. De afgelopen periode had ik het druk met allerlei dingen en daarom weinig tijd en inspiratie voor mijn blog.

Daar wil ik nu verandering in gaan brengen! Misschien is dit een goed voornemen waar weinig van komt, maar daar ga ik niet vanuit. Wegens omstandigheden (die ik later dit jaar uitgebreid zal toelichten) heb ik nu nu meer tijd om te bloggen. Daarnaast ben ik deze week overgestapt op een nieuwe hostingprovider. Ik zat altijd bij starthosting.nl en had daar een klein pakket maar betaalde er relatief voor. Ik kon daardoor niet zoveel aan mijn blog veranderen en hem niet maken zoals ik dat voor ogen had omdat daar geen ruimte voor was.
Daar is nu verandering in gekomen! Sinds afgelopen maandag host ik mijn blog bij Justhost.nl. Inmiddels is mijn blog helemaal over naar deze nieuwe provider. Hier heb ik veel meer ruimte dan dat ik voorheen had en kan ik dus meer aan mijn blog gaan sleutelen en uitbreiden.

Ik wil er nu dan ook alles aan gaan doen om mijn blog wat te upgraden en vaker te gaan schrijven. Qua niche wil ik me richten op alles wat past bij mij en de fase in mijn leven waarin ik nu zit. Je kunt hierbij dus denken aan onderwerpen als: werk, liefde,reizen,  lifestyle met als doel een (eerste) huis?, gezondheid en lekkere recepten. Daarnaast blijven er natuurlijk persoonlijke artikelen online komen en zal ik af en toe een uitstapje maken naar fashion of beauty. Kortom, een blog die met mij mee groeit en bij mij past.

Binnenkort wil ik wat gaan sleutelen aan de lay-out want om eerlijk te zijn komt mijn huidige thema mijn neus uit, haha. Mocht je af en toe wat zien veranderen, dan weet je wat de reden hiervoor is.

Ik hoop dat je met net zoveel plezier artikelen blijft lezen en ik je nog steeds mag verwelkomen als bezoeker op lifebyannemijn.nl

Heb jij nog tips om mijn blog te verbeteren of aan te passen? Ik hoor het graag!

Liefs, Annemijn 

4 Comments on Er gaat wat veranderen op Life by Annemijn!

 1. Carolien
  28 september 2016 at 18:40 (2 jaar ago)

  Leuk Annemijn! Ik ben benieuwd…heel veel succes!

  Beantwoorden
 2. Renata
  29 september 2016 at 08:26 (2 jaar ago)

  Ik wacht met spanning af wat er komt! Succes hoor!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge