En toen was alles even anders…

13920788_1128882503842660_5464202558861994231_n

Na een week veeg ik vandaag het stof weer eens van mijn blog. Ik moet toegeven dat het zelfs een beetje vreemd voelt om weer wat te schrijven en een artikel te publiceren. Waar ik weken zo lekker in de ‘flow’ zat, moet ik dat nu weer even oppakken. Zoals je misschien wel gemerkt hebt was ik dus een week afwezig. Waarom? Dat vertel ik je vandaag.

Het liep vorige week allemaal even anders dan de meeste mensen in onze familie verwacht hadden. Wegens een overlijden binnen mijn schoonfamilie liep het allemaal even anders. Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik echt helemaal geen behoefte had om te bloggen. Ik schreef nog één artikel over het feit dat mijn vriend waterpolo speelt maar verder deed ik, op een paar dagen werken na, echt helemaal niks. Ik was echt even van slag… Maar dat is vrij logisch en bloggen kan me dan ook echt even niks schelen, sorry! Normaal heb ik nog wel wat concepten staan om te publiceren maar eigenlijk stond mijn hoofd daar helemaal niet naar.

Sinds een paar dagen is het ‘normale’ leven weer begonnen. Ik ben weer verder gegaan met werken en niet zomaar een paar uurtjes maar iedere dag meer dan 10 uur. Dus het was een weer een vreemde week.

Sorry voor mijn afwezigheid! Ik ga mijn best doen om de komende week het bloggen weer wat op te pakken. Ook dit zal weer een gekke week worden want ik vier mijn verjaardag volgend weekend.  Maar daar later meer over ;).

Fijn weekend!

Liefs, Annemijn 

 

6 Comments on En toen was alles even anders…

 1. Lifeaholic.nl
  20 november 2016 at 16:46 (2 jaar ago)

  Het was me inderdaad al opgevallen, maar natuurlijk hartstikke logisch! Nogmaals gecondoleerd en veel sterkte! Dikke knuf!

  Beantwoorden
 2. Anneleen
  28 november 2016 at 20:22 (2 jaar ago)

  Via deze weg nog heel veel sterkte toegewenst… X

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge