Eindelijk een fotoshoot met z’n tweeën

19554153_1955792741113252_6890170514025486882_n

Ken je dat? Dat alle foto’s waarop je samen met je vriend op staat, selfies of vakantiekiekjes zijn? Of met een beetje ‘geluk’ nog met een dom snapchat filter er over? De fotocollectie van mij en mijn vriend bestond hier zo ongeveer alleen maar uit. We hadden welgeteld één gave foto samen, gemaakt op een bruiloft vorig jaar. Tot ik vorig jaar de vraag van Anouk de Ronde Fotografie kreeg, om een fotoshoot te doen. Daar zeg ik geen nee tegen! 

Helaas gooide het weer een aantal keren roet in het eten, daarnaast zat ik vorig jaar ook nog midden in mijn afstudeertijd en kwam het er gewoon niet van. Tot een aantal weken geleden… Mijn vriend en ik reden naar de Boswachterij bij Westenschouwen, een prachtig natuurgebied aan de Zeeuwse kust. Hier ontmoetten we Anouk en kon de shoot beginnen.

Om eerlijk te zijn vond ik het aan het begin een beetje lastig. Ik voelde me een beetje opgelaten en kon niet echt ontspannen. Gelukkig bracht Anouk daar snel verandering in en gaf me het idee dat ik gewoon mezelf kon zijn. Dit vond ik heel fijn! Na een aantal foto’s kreeg ik er echt plezier in en voelde ik mij op mijn gemak. Anouk was zelfs zo flexibel dat we de foto’s waar ik me wat ongemakkelijker en stijfjes voelde, later nog over gedaan hebben.

DSC07933

Het was een prachtige omgeving voor een fotoshoot, we kwamen onderweg zelfs nog oog in oog te staan met een hert. Ook kwam het avondzonnetje halverwege nog door, die kleuren vind ik zo mooi! Wat een geluk!

DSC07992

Wauw!

DSC08152

Zelf had ik niet durven dromen dat de foto’s zo mooi zouden worden. We zijn er dan ook super blij mee. Eindelijk foto’s van ons samen waar we gewoon super trots op kunnen zijn en die best een plaatsje aan de muur kunnen krijgen. Heel tof!

Daarnaast ben ik echt blij dat de shoot zo lekker relaxed was en toch zo’n mooi resultaat heeft opgeleverd. Ik kan niet anders dan positief zijn! Anouk is een jonge vrouw met veel oog voor detail, ruimte voor eigen inbreng en vooral geduld! En laat dat nou net zijn waar je op zo’n moment behoefte aan hebt.
Zelf ook zin in zo’n fotoshoot in Zeeland of omgeving? Neem dan eens een kijkje op de website of Facebook-pagina van Anouk!

Ik heb er van genoten!

Heb jij weleens zo’n ‘loveshoot’ gedaan?

Liefs, Annemijn 

5 Comments on Eindelijk een fotoshoot met z’n tweeën

 1. Renata
  7 juli 2017 at 09:29 (1 jaar ago)

  Super leuke foto’s Annemijn. Ik zelf sta ook bijna nooit op de foto. (hoe zou dat nou komen?) Ik vind het namelijk veel te leuk om zelf foto’s te maken van alles en iedereen.
  Renata onlangs geplaatst…Heerlijk tuinieren…..My Profile

  Beantwoorden
 2. Daniëlle
  8 juli 2017 at 21:03 (1 jaar ago)

  Wat een prachtige foto’s ! Wat een mooie omgeving ook.

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Eindelijk een fotoshoot met z’n tweeën

 1. […] besloot voor een foto uit de shoot  met Anouk de Ronde fotografie te gaan. Dit is één van mijn favorieten. Ik vind de natuurlijke […]

Leave a Reply

CommentLuv badge