Een dagje MargrietWinterfair 2015 – Mijn ervaring

margriet winterfair photobooth

Daar stonden we dan, in de regen en de wind te wachten op trein die ons naar Utrecht zou brengen. Samen met mijn moeder, een vriendin en haar moeder ben ik namelijk een dagje naar de MargrietWinterfair geweest in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier ben ik al een aantal keren naar toe geweest met mijn moeder maar dit was dus de eerste keer met zijn vieren. De eerste najaarsstorm raasde afgelopen weekend over Nederland en daarom dus perfect weer voor een dagje op de fair! Ik neem je in dit artikel mee en vertel je of dit een aanrader is of niet! Lees je mee? We namen de trein van 08.28 vanuit Goes zodat we rond 10.45 in Utrecht zouden arriveren. Best een lange reis maar met wat kletsen ben je er zo. De fair is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 dus dit was prima. Helaas regende het flink in Utrecht en kwamen we als verzopen katjes aan bij de Jaarbeurs maar dat mocht de pret niet drukken.

Na een korte plaspauze zijn we begonnen in Hal 3. Hier stonden een hele hoop stands met kleding en beauty. Ontzettend leuk om daar eens te kijken. Ik kocht bij één van de stands een leuk vest voor mijn verjaardag. Naast leuke stands was dit ook de hal waar je een hoop workshops kon doen. Hier hebben wij niet aan mee gedaan. Qua beautyproducten vond ik het wat tegenvallen. Het zijn dan vaak stands die staan met zogenaamde ‘wondermiddeltjes’ op het gebied van ontharen, crèmes. haarverf en onbekende make-up merken. Wel stond er een stand van Garnier met de nieuwe Loving Blends collectie. Maar al met al een leuke hal om te kijken!

Daarna wat gegeten in hal 2. Ik ging voor pompoensoep met mascarpone en een broodje. Daarna hoorden we Krystl zingen dus daar hebben we ook even een kijkje genomen! En toen was het tijd om hal 2 te bekijken. Weer een hele hoop leuke stands met leuke producten en goede doelen. Toevallig stond er een stand van Sanquin Bloedvoorziening en ik heb laten weten wel interesse te hebben dus wie weet ga ik binnenkort bloed geven! Daarnaast hebben we ook nog een aapje gered voor Stichting Aap en niet toegegeven aan een hele hoop verkooppraatjes. Wat kunnen verkopers ontzettend opdringerig zijn, pff! Gelukkig waren die in de minderheid en zorgen die praatjes er gelijk voor dat ik het niet koop.

Tot slot de grootste hal, hal 4. Hier werd Rudolph van Veen toevallig op dat moment geïnterviewd dus natuurlijk hebben we daar ook even gekeken. Ik vond hem er op tv toch een stuk jonger uit zien, oeps! Maar wel leuk om zo iemand eens in het echt te zien. In hal 4 waren ook de zogenaamde ‘foodhallen’. Er stonden dan ook heel veel stands met eten waarom je soms al van begon te watertanden wanneer je er nog maar naar keek. Het proeven van chocolade, fudge, drop en pannekoeken hebben we dan ook niet afgeslagen, hihi. Verder stonden er weer hele verschillende stands met leuke decoratie, kleding, make-up en ook wat grotere merken. Leuk om ook wat stands op lifestyle gebied te zien en decoratie voor in huis. Als ik op mezelf zou wonen dan had ik zeker weten wat gekocht! Nu ook een hoop leuks gezien maar ik zou niet weten waar ik het thuis kwijt zou kunnen.

Conclusie
De MargrietWinterfair is een heel leuk uitje om met je vriendinnen, moeder, zus, oma of buurvrouw te doen. Ik vind het heerlijk om zo een dagje te ‘shoppen’ en daarnaast gewoon een hele gezellige dag te hebben met een heerlijk winters sfeertje. Er is echt voor ieder wat wils en je leert een hoop nieuwe merken kennen. Daarnaast zijn (op een enkeling na) alle standhouders heel gastvrij en vriendelijk. Qua drukte valt de MargrietWinterfair ook wel mee omdat de Jaarbeurs erg groot is en het publiek daarom verspreid wordt. Daarnaast ontvang je ook nog een leuke goodiebag op vertoon van je toegangsbewijs! Ik ervaar dit ieder jaar weer als een heerlijk moeder-dochter dagje.

De MargrietWinterfair 2015 is er nog tot en met 19 november 2015. Zin in een leuke dag? Grijp dan nog even je kans en bezoek de Jaarbeurs!

Ben jij al eens naar de MargrietWinterfair of iets soortgelijks geweest?

Liefs, Annemijn

7 Comments on Een dagje MargrietWinterfair 2015 – Mijn ervaring

 1. Saskia
  17 november 2015 at 15:06 (3 jaar ago)

  Ik ben vrijdag samen met mijn moeder naar de Margriet Winter Fair geweest. Ik heb zelf niks gekocht maar vond het ook een erg leuke dagje uit.

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   17 november 2015 at 15:22 (3 jaar ago)

   Wat leuk om te horen Saskia! Ik heb ook alleen een vest gekocht en een apparaatje om pastaslierten van courgette te kunnen maken. Dat was alles!

   Beantwoorden
 2. Renata
  18 november 2015 at 08:56 (3 jaar ago)

  Wat gezellig klinkt dat! Wil er ook altijd nog eens heen, maar ja, die meiden van mij die wonen niet in de buurt en hebben het veel te druk. Jammer hoor! Maar wie weet komt het er nog eens van.

  gr. Renata
  Renata onlangs geplaatst…SnowglobeMy Profile

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Een dagje MargrietWinterfair 2015 – Mijn ervaring

 1. […] reden waarom ik bloeddonor wilde worden. Toen ik vorig jaar een stand van Sanquin tegenkwam op de Margriet Winterfair, besloot ik dan ook om donor te […]

Leave a Reply

CommentLuv badge