Mijn dromen, doelen en wensen voor 2017

 

img_4742

Het nieuwe jaar is net begonnen. Sommige mensen maken dat goede voornemens om het jaar nog beter en vol goede moed te beginnen. Ik moet zeggen dat ik die niet heel specifiek heb, maar ik heb wel wat dromen, doelen en wensen voor dit nieuwe jaar. Zo zijn er best wel wat dingen waar ik meer aandacht aan wil besteden of die ik wil veranderen in dit nieuwe jaar. Vandaag deel ik mijn dromen, doelen en wensen voor 2017.

Dromen hebben we allemaal wel, denk ik? Dit jaar wil ik mijn best doen of er hier wat van te verwezenlijken of te proberen om er dichterbij te komen. Dit jaar zou ik graag:

 • Een reis maken – Na een fantastische vakantie vorig jaar, zou ik het heel gaaf vinden om dit jaar weer wat meer van de wereld te zien. Samen met mijn vriend heb ik een wereldkaart met een kraslaag en krassen we de landen waar we samen op vakantie (lees minimaal 2 dagen/1 nacht) geweest zijn. Tot nu toe zijn dat:  Nederland, Oostenrijk, Kroatië. Er kan dus nog heel wat van de wereld samen bezocht worden. Nu ik een ‘volwassen’ baan heb is dat wel iets waar ik steeds vaker van droom.
 • Hardlopen weer oppakken – Een jaar of 2/3 geleden was ik wat fanatieker aan het hardlopen en heb ik ook meegedaan aan een Ladiesrun. Dit jaar wil ik dit weer oppakken en op die manier wat aan mijn gezondheid doen. Ook heb ik me vast ingeschreven voor de Ladiesrun van de Kustmarathon op 6 oktober 2017!
 • Sparen  –  Ons Zeeuwen bin zuunig, haha! Graag zou ik verder willen sparen om in de toekomst de droom van een eigen huisje te kunnen verwezenlijken. Ik heb voor mezelf doelen gesteld en probeer iedere maand een bepaald deel van mijn inkomen direct naar mijn spaarrekening over te boeken.
 • Mijn huid verbeteren – Dit is echt iets van de laatste maanden. Ik heb best wel veel last van plekjes in mijn gezicht. Niet direct puisten maar meer oneffenheden. In dit jaar wil ik weer wat vaker naar de schoonheidsspecialiste en eventueel mijn voeding aanpassen in de hoop dat dit effect heeft.
 • Werken –  Ik vind mijn werk ontzettend fijn om te doen en ben heel erg blij met mijn huidige baan. Ik hoop dit door te mogen zetten in 2017!
 • Genieten! – Super cliché maar genieten van het leven blijft het allerbelangrijkste! Tijd om meer te genieten van famillie, vriendinnen, mijn lieve vriend, mijn werk, sporten, lekker eten, bloggen en de wereld om mij heen. Lekker cliché maar zo waar!

Wat wil jij doen in dit jaar? 

Liefs, Annemijn
PS: Mocht je nog tips hebben wat betreft mijn huid, let me know! 

4 Comments on Mijn dromen, doelen en wensen voor 2017

 1. Astrid
  6 januari 2017 at 12:46 (2 jaar ago)

  Wat een mooie dromen voor dit jaar! Ik heb ook geen goede voornemens maar noem het ook meer dromen. Dat legt minder druk op. Ik wil ook graag een beetje sparen maar heb ook wat grote uitgaven gepland staan dit jaar (computer en smartphone), dus of het gaat lukken, moet ik nog zien.
  Astrid onlangs geplaatst…Tag: mijn 2016My Profile

  Beantwoorden
 2. Grace
  8 januari 2017 at 16:56 (2 jaar ago)

  Dromen zijn er om uit te komen! En dat komt vast goed komen in 2017. Ik droom vooral van een “af” huis, en verder gewoon lekker genieten. Het beste wat er is!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge