Wat draag je tijdens een bruiloft in het najaar?

bruiloft-collage1

Hét trouwseizoen – de zomer- mag dan wel voorbij zijn, toch trouwen er ook veel stellen in de herfst. Zo waren mijn vriend en ik laatst ook uitgenodigd voor een bruiloft. Maar wat trek je dan aan? Ik ben dol op jurkjes dus dat zou het sowieso worden. Maar welke? Vandaag laat ik je wat jurken zien die geschikt zijn voor een bruiloft en vertel ik je via welke handige webshop ik deze gevonden heb. Een tipje van de (letterlijke) sluier, ik vertel je namelijk waar je mijn jurk kunt kopen! 

Shoppen voor een bruiloft vind ik altijd erg leuk maar ook zo stressvol! Wat doe je aan? Is het wel netjes genoeg? Ben ik niet overdressed? Of juist underdressed? Ik vind het dan ook altijd een hele zoektocht om wat te vinden. Ik ben echt een fan van kledingstukken met kant, ik vind dat zo mooi! Voor de bruiloft die ik laatst had, kocht ik een jurk met veel kant van het merk Only. Deze kocht ik na wat webshops afstruinen.Ik ging voor een donkerblauwe jurk aangezien dit perfect bij de outfit van mijn vriend paste en zwart nog weleens een no-go is op een bruiloft.

Deze week kwam ik er achter dat dit een stuk handiger kan. Zo vond ik een ideale kleding vergelijkingssite voor het kopen van een goedkoop cocktailjurkje (zoals ik droeg) of een galajurk. Op kledingkopen.nl krijg je gelijk een overzicht van allerlei jurkjes die te koop zijn bij verschillende winkels. Daarnaast krijg je gelijk een overzicht van de prijzen en betaal je dus nooit te veel. Ik kwam er achter dat het jurkje wat ik droeg naar de bruiloft, hier ook te koop is!

Wanneer ik dit eerder geweten had, had ik minder moeten betalen voor mijn jurk. Het prijsverschil ik gelukkig niet erg groot maar het is altijd prettig om niet teveel te moeten betalen. Dus mocht je zelf nog een bruiloft in het verschiet hebben, dan raad ik je aan om zeker even te kijken. Ik heb speciaal voor jullie dan ook wat jurkjes geselecteerd die je prima kunt dragen naar een bruiloft of een andere nette gelegenheid. De kleuren zijn wat beschaafder dan in de zomer en daarom extra mooi in de herfst!

Jurkjes in de collage:
Linksboven: Cocktailjurk Sierra van het merk Only.
Linksonder: Cocktailjurk Nautical Blue van het merk Laona.
Rechtsboven: Galajurk Navy van het merk Adrianna Papell.
Rechtsonder: Cocktailjurk Rose taupe van het merk S.Oliver.

Wat zou jij aantrekken naar een bruiloft in het najaar?

Liefs, Annemijn 

2 Comments on Wat draag je tijdens een bruiloft in het najaar?

 1. Jonna@Burgertrutjes
  7 oktober 2016 at 12:38 (2 jaar ago)

  Het blauwe jurkje is erg tof! Cocktailjurkjes zijn vaak wel geschikt voor bruiloften.
  Denk dat het nu wel een beetje gedaan is met de nazomer in Nederland. Voor mij is het dikke panty seizoen al begonnen
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Afvallen zonder dieet: -28.5 kilo UPDATEMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge