De leukste artikelen van LUSH uit de herfst/winter collectie 2015!

lush collage 1
Afgelopen woensdag was ik in Rotterdam en nam ik een kijkje in de stad. Ik was namelijk onwijs benieuwd naar de nieuwe Forever21 en wou daar even gaan kijken. Maar net voor de Forever21 passeerde ik de LUSH en kon ik het niet laten om even naar binnen te gaan. Het rook ontzettend lekker en ik moest toch echt even gaan kijken wat voor leuks ze hadden voor de herfst en winter dit jaar. Vanwege mijn studentenbudgetje moest ik me echt even inhouden maar heb ik toch een aantal items op mijn verlanglijstje gezet. Dit vind ik de leukste artikelen uit de herfst/winter collectie 2015. Kijk je mee?

Ik ben echt dol op alles voor in bad van LUSH. Ik loop dus ook als eerste gelijk naar de bath bombs, bubble bars en de bath melts.

Candy Mountain
candy mountain lush

Is dit geen schatje? Die roze kleur maakt me sowieso al enthousiast. Deze bubble bar belooft een heerlijk zoet bad met snoepjes-achtige bubbels. Hmmm! Je kunt hem hier vinden in de webshop.

Peeping Santa
peeping santa
Hier heb ik echt even mee in mijn handen gestaan. Qua uiterlijk vind ik deze kerstman nou niet echt geweldig maar hij ruikt onwijs lekker! Ook deze ruikt zoet maar niet té zoet. Ik vind zoet wel lekker zolang het niet te overheersend is en dat is nou net wat deze Peeping Santa je kan bieden. Ik weet zeker dat ik deze nog ga aanschaffen! Je kunt hem hier vinden in de webshop.

Stardust Bath Bomb
Stardust-375x375
Wie mij iets langer dan vandaag kent, weet dat ik enorm dol ben op sterren. Waarom weet ik eigenlijk zelf ook niet maar ik vind ze gewoon heel leuk en val als een blok voor printjes met sterretjes. Deze bath bomb mag dus ook niet ontbreken. Hij bevat vanille, rozenhout en bergamot. Ik ben heel benieuwd! Je kunt hem hier in de webshop vinden.

Bat Heebie Jeebie
product_halloween_gift_heebie_jeebie-375x375
Volgende week is het Halloween en ook daar heeft Lush aan gedacht.
Dit cadeau vind ik dan ook heel leuk. Deze vleermuis bevat een showerjelly in de vorm van een vleermuis.. oeh! En een showercream. Je kunt hem hier vinden in de webshop.

Snow fairy douchegel
LUSH Snow fairy shower gel 2
Snow fairy showergel heeft al eerder in het assortiment gezeten van Lush maar was na het seizoen weer verdwenen. Maar nu heeft hij zijn comeback gemaakt en wil ik deze ook heel graag proberen. Snow fairy ruikt ,net als Candy Mountain, naar snoepjes! Ook deze kun je vinden in de webshop. Klik hier.

 Santa’s Lip scrub
lush-santas-lip-scrub01

Ik heb al een hele fijne lipscrub van Lush en ben daar heel tevreden over. Nu is er zelfs een speciale editie voor kerstmis. Naast dat je er zachte lippen van krijgt, smaakt deze ook nog eens naar colasnoepjes! Dat klinkt heel interessant! Je kunt hem hier vinden in de webshop.

Wat koop jij graag bij Lush? Heb jij nog aanraders voor mij?

Liefs, Annemijn

5 Comments on De leukste artikelen van LUSH uit de herfst/winter collectie 2015!

 1. Renske
  25 oktober 2015 at 08:35 (3 jaar ago)

  De LUSH-winkels ruiken altijd zo lekker! Zelf gebruik ik alleen Lemony Flutter van LUSH, maar ik ben nog op zoek naar een heerlijke bruisbal voor in bad. De Stardust Bath Bomb ziet er leuk uit en klinkt ook nog eens lekker!
  Renske onlangs geplaatst…Sunday Baking Day – Kaneelrolletjes met NutellaMy Profile

  Beantwoorden
 2. Jana
  25 oktober 2015 at 22:05 (3 jaar ago)

  Die peeping santa klinkt veelbelovend! Op één of andere manier vind ik hem ook nog best schattig haha 🙂 En naar die stardust bath bomb ben ik ook benieuwd!

  Beantwoorden
 3. Sofie Katelijne
  26 oktober 2015 at 09:34 (3 jaar ago)

  Superschattig altijd die dingen van lush! ik hou enkel helemaal niet van snow fairy, veeel te zoet voor mi!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge