De Instagram tag

fotografie
Nietsvermoedend keek ik op de blog van Pauline. Ze vulde een Instagram tag in die bedacht is door Culturalize. Leuk, deze tag was ik namelijk nog nooit tegengekomen. En toen kwam het, ik was door haar genomineerd om deze tag ook in te vullen. Vandaag deel ik deze tag dus met jullie! Je kunt mij op Instagram vinden als @lifebyannemijn. Kijk je mee naar mijn foto’s?

#Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
foto (7)

Op het moment van schrijven is dat deze foto. Deze maakte ik afgelopen woensdag.

#Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
foto 1 (11)
Deze foto van een smoothie!  Officieel was dit niet de allereerste. Hiervoor stond er namelijk ook al een andere foto van een smoothie (wat verrassend) op mijn Instagram. Maar die heb ik vorig jaar verwijderd.

#Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
foto 4 (3)
Dan kies ik voor deze foto. Deze is vorig jaar genomen in de bergen van Fiss. Ik voelde me echt #ontopoftheworld.

#Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
foto 4 (8)
Van deze natuurlijk. Samen met de wintersport foto.Deze foto is, hoe kan het ook anders, genomen in Disneyland Parijs tijdens een heerlijk weekend weg met mijn vriend.

#Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
Ohjee, ik heb helemaal geen gerechten tussen mijn foto’s staan. Ja, twee repen Tony chocolade maar om dat nou een gerecht te noemen. Oeps..

#Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
foto (8)
Weer een selfie. Hier had ik mijn haar stijl. En aangezien dat bijna nooit voorkomt heeft deze foto zoveel likes gekregen.

#Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?
Haha, die is er niet. Ik besef me dat ik in 2015 toch wat actiever op Instagram moet worden.

#Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
De filters verschillen heel vaak. Ik kijk gewoon iedere keer wat ik het mooist vind. Ik gebruik sowieso het standaard bewerkingssysteem van mijn iPhone en de app: Photo Artist.

foto 3 (7)

#Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Leuke vraag, ik ben een tijd fanatiek met mijn gezondheid bezig geweest en daardoor is mijn top drie: healthy, running en blogger.

Oke, hieruit is gebleken dat ik Instagram wel wat vaker mag gaan gebruiken. Dit ga ik vanaf nu dan ook zeker doen! Wat vinden jullie van deze tag? En hebben jullie instagram?

Ik nomineer: Zomersproetje en Sophie om deze tag ook in te vullen!

Liefs, Annemijn

 

10 Comments on De Instagram tag

 1. Sophie
  11 januari 2015 at 08:27 (4 jaar ago)

  Aaah wat een leuke tag en mijn hart maakte helemaal een sprongetje toen mijn naam ook nog eens naar mijn blog linkte! Na mijn tentamens ga ik deze tag gauw invullen! Tof!
  Sophie onlangs geplaatst…Stress!?My Profile

  Beantwoorden
 2. Pauline
  11 januari 2015 at 10:34 (4 jaar ago)

  Yeey! Je hebt de tag leuk ingevuld! ^^ die selfie met je haar stijl is supermooi!

  Beantwoorden
 3. Miriam
  11 januari 2015 at 18:10 (4 jaar ago)

  Ik doe niet aan Instagram, maar leuk om deze tag te lezen/zien! 😀
  Miriam onlangs geplaatst…WinkeldewinkelMy Profile

  Beantwoorden
 4. Mariel
  11 januari 2015 at 21:33 (4 jaar ago)

  Leuke tag om te lezen én te zien! Love voor instagram haha

  Beantwoorden
 5. Kim | Kimsbloglife
  13 januari 2015 at 08:34 (4 jaar ago)

  Superleuk om te zien! Die foto met je haar stijl is inderdaad erg mooi! Haha, en wat ‘vreemd’ dat er geen enkele foto van een gerecht op je Instagram staat 🙂 ik ben ook getagd door Pauline dus ga de tag binnenkort ook invullen!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…My winter shoe stashMy Profile

  Beantwoorden
 6. zomersproetje
  13 januari 2015 at 12:19 (4 jaar ago)

  er viel een gedeelte weg… ik heb wel een instagram account, maar nog niks mee gedaan… shame on me :-S. Nou kan ik de tag niet invullen snik snik. Ik wordt in de toekomst graag nog eens genomineerd voor een andere tag (die ik wel in kan vullen). Jeetje las het nu pas. Baal baal… Wel heel lief dat je aan mij dacht!
  zomersproetje onlangs geplaatst…It’s a tea-tag!My Profile

  Beantwoorden
 7. Danielle
  27 januari 2015 at 19:41 (4 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk dat je The Instagram Tag hebt ingevuld die ik heb bedacht! Toen ik de tag op 13 december 2014 bedacht (http://culturalize.nl/2014/12/instagram-tag/), had ik niet verwacht dat het zo’n succes zou worden.

  Eén van de regels die ik bij de tag bedacht, was dat bloggers die de tag overnamen Culturalize.nl zouden linken (wel zo fair vind ik), ergens is dit helaas misgegaan. Ik zou je daarom willen vragen alsnog een link naar mijn blog toe te voegen in jouw artikel. Dan zet ik jouw blog weer bij de lijst op mijn blog (http://culturalize.nl/2014/12/leuke-bloggers-die-instagram-tag-invulden/).

  Natuurlijk is het ook erg fijn als je dit deelt met de bloggers die jij weer hebt getagd.

  Laat je van je horen? Dankjewel!

  Liefs Danielle

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   27 januari 2015 at 21:25 (4 jaar ago)

   Oh wat vervelend voor je. Sorry ik wist niet dat dit ‘jouw’ tag was aangezien dit ook niet bij het artikel stond waarin ik getagd was. De bloggers die ik getagd heb hebben de tag niet in kunnen vullen of jou al getagd dus dat ga ik niet met ze delen.

   Bedankt voor je reactie.

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge