Christmas TAG

kerst

Nog 5 dagen en dan mogen we weer kerstmis vieren! Tijd om je zonder excuses vol te proppen met veel te veel lekker eten, bij te kletsen met je oom en tante en te genieten van de mensen en dingen om je heen. Zo ervaar ik kerst in ieder geval. Tijd om wat meer over mij en mijn kerstervaringen te vertellen. Vandaag vul ik de Christmas tag voor jullie in! 

Allereerst moet ik even zeggen dat ik de tag overgenomen heb van Manon en Bibian van Littlewonderworld. Ik vond ‘m zo leuk en tags zijn nou eenmaal om over te nemen. Dus hier komen mijn antwoorden.

Wat is je favoriete kerstliedje?
Dat is denk ik toch: All I want for christmas is youuuuuu van Mariah Carey.  Ik vind dat zo’n lekkere meezinger. Eigenlijk vind ik bijna alle kerstliedjes wel ontzettend leuk. Het geeft zo’n fijne sfeer.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Oei, Annemijn en films is niet zo’n hele goede combinatie. Toch vind ik the Grinch wel super grappig. En de Home Alone films passen toch ook echt wel bij de kerst hoor. Al is het maar omdat je tijdens kerstmis bijna niks anders op televisie kan vinden.

the-grinch

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?
Heel cliché maar eigenlijk heb ik geen speciale wensen. Ik vind het al super fijn dat ik kerst mag vieren met mijn familie en schoonfamilie. Tijdens mijn werk zie ik regelmatig dat het zo anders kan zijn.. Tel je zegeningen hé. Dan ben ik een heel gezegend mens ;). Maar goed, terug naar de vraag. Ik zou graag het kookboek van ‘Lekker en Simpel’ nog willen hebben. Of wat leuks voor in huis.

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Met kerst ga ik wat meer uitpakken dan normaal. Ik ben dol op tutten en ik vind dat dan ook erg leuk om me tijdens de feestdagen net wat feestelijker op te maken dan normaal. Het gaat waarschijnlijk een oogschaduw worden met wat glitter en als lipstick draag ik ‘Whirl’ van mac, denk ik.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Ja dat wordt een jurkje. Donkerblauw of zwart, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ook qua kleding vind het leuk om net wat feestelijker te gaan dan normaal. Dat hoort er toch een beetje bij.

Speel je liever buiten in de sneeuw of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?
Als er sneeuw zou liggen, dan zou ik zeker naar buiten gaan om een eind te wandelen of wat foto’s te maken. Ik ben dol op sneeuw en kijk nu al zo uit naar de wintersportvakantie. Helaas is de kans op een witte kerst klein dus het zal wel en kop warme chocolademelk worden dit jaar.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Op kerstavond gaan wij eigenlijk altijd naar de kerstnachtdienst in de kerk, kijken we daarna naar Robert ten Brink met All you need is love en pakken we wat cadeautjes uit. Tijdens eerste en tweede kerstdag vieren we kerst met mijn familie en mijn schoonfamilie. Eigenlijk vind ik dat best wel ideaal. Met allemaal lieve mensen om me heen.

Wat ga jij met kerst doen dit jaar?
Nou eigenlijk al wat ik hierboven al beschreven heb. Vrijdag komt mijn broer naar Nederland, dus hij is er bij! Dat is super fijn. Eerste kerstdag vieren we kerst met mijn familie en tweede kerstdag met mijn schoonfamilie.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Een echte!

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Er zitten dit jaar allemaal witte ballen en hangers in. Wit zie je niet zo heel vaak in een kerstboom maar ik vind het wel heel erg mooi. Zeker met een echte boom.

Wat is je favoriete kerstsnack?
Haha, wat niet? Nee grapje. Op één of andere manier moet ik aan pasteitjes met ragout denken. Ik weet niet precies waarom wat dat is nou niet echt een typisch kersthapje maar wel heel lekker. En kerstkransjes natuurlijk, die vind ik ook lekker ;).

Wat ga jij doen met kerstmis?

Liefs, Annemijn

bron afbeelding

Leave a Reply

CommentLuv badge