Budgettip: Gestreept horloge

horloge

Tijdloze streepjes, ik ben er dol op! Streepjes kunnen altijd en ik heb dan ook veel gestreepte items in mijn kast te hangen. Toen ik dit horloge afgelopen maandag zag liggen wist ik één ding zeker, deze wil ik hebben! Zo belandde dit prachtige horloge in mijn winkelmandje. Deze streepjes zijn dus alles behalve tijdloos. En weet je wat nou zo leuk is? Het was zó goedkoop! ik vertel je vandaag waar ik dit horloge gescoord heb! En dat voor minder dan €6! Lees snel verder

Afgelopen maandag liep ik even in een winkel waar ik jaren gewerkt heb. Kun je al raden waar ik dit horloge kocht? Bij de ACTION! Ja. echt waar! Ik liep zomaar even te neuzen in het gangpad met dameskleding en accessoires toen ik dit horloge met een gestreept uurwerk vond.

horloge2

Ik had eigenlijk helemaal geen horloge nodig maar doordat dit horloge een gestreept uurwerk heeft, werd ik al snel overgehaald. Dit horloge kostte €5,99 en is dus te koop bij de Action. Je kunt het vinden bij de accessoires. De wijzerplaat is zwart-wit gestreept en het uurwerk is verder goudkleurig afgewerkt. Het bandje is gemaakt van siliconen.

Dit horloge is spatwaterdicht, krasbestendig en nikkelvrij. Daarnaast krijg je ook nog eens een jaar garantie en dat alles voor maar €5,99.

In alle jaren die ik bij de Action gewerkt heb, heb ik nooit zo’n tof horloge gezien wat zo goed bij mij past. Ik ben er dan ook heel blij mee en weet zeker dat ik deze vaak ga dragen. Past perfect bij al mijn gestreepte kleding.

Zou jij dit horloge ook kopen?

Liefs, Annemijn

 

2 Comments on Budgettip: Gestreept horloge

Leave a Reply

CommentLuv badge