Budgettip #2 Max & More Lipstick

foto 1 (29)
Soms kom je echt geweldige koopjes of aanbiedingen tegen. Afgelopen weekend heb ik er weer één ontdekt! Ik was op zoek naar een mooie roze of nude lippenstift voor de lente. Als het zonnetje schijnt vind ik die wat lichtere kleuren wel erg mooi. Dus ging ik op zoek. Wil je weten waar ik mee thuis kwam? En voor welke leuke prijs? Kijk snel verder.

Nadat ik bij Douglas en Kruidvat gekeken had, ben ik naar Action gegaan. Een vriendin van me had daar laatst namelijk mooie lippenstift gekocht. Aangezien ik sowieso bij Action moest zijn kon ik natuurlijk wel even kijken bij de make-up. Al snel vond ik het vak met de lippenstift en nadat ik het hele vak overhoop had gehaald (zoals alle klanten bij Action…..) kwam ik dit duo tegen. Ohja, ik heb alles wel netjes teruggezet. Ik vermoed dat een hoop mensen daar nog wel wat van kunnen leren in die winkel.

foto 5 (21)
Links is Candy Floss. Deze zit samen in de verpakking met Bright Nude (rechts). Volgens de verpakking drogen ze niet snel uit en blijven ze lang mooi. Ik deed Candy Floss om 13.00 ’s middags op en om 18.00 zat hij nog keurig! Ook bevatten ze vitamine E en Aloë Vera.

foto 3 (26)
Natuurlijk heb ik ook even swatches gemaakt op mijn hand. Ik ben erg tevreden over deze kleuren.

Nu vraag je je natuurlijk af wat ze kosten. Nou ik verbaasde me echt over de prijs. Deze twee lippenstiften zitten samen in één verpakking en kosten minder dan een euro. Namelijk €0,89! Voor zo’n prijs kon ik ze niet laten liggen en zijn zeker het proberen waard. Ik ben erg tevreden en koop misschien nog wel eens andere kleuren!

Koop jij ook make-up bij Action of andere budgetwinkels?

Liefs, Annemijn
Volg je Lifebyannemijn.nl al op Bloglovin?

 

3 Comments on Budgettip #2 Max & More Lipstick

 1. Elaintje
  20 maart 2015 at 07:57 (4 jaar ago)

  Ik heb al vaker positieve verhalen gehoord over de lippenstift van de Action. Ik heb nu bij twee Actions gekeken en kon überhaupt geen lippenstift vinden :-s Maar ik ga nu gewoon weer op zoek. Leuke kleurtjes!
  Elaintje onlangs geplaatst…Cognitieve dissonantieMy Profile

  Beantwoorden
 2. Kim
  20 maart 2015 at 11:49 (4 jaar ago)

  Ja, die zijn fijn! Ik heb momenteel al genoeg lipstick maar heb ze ook gehad en ze gaan best lang mee. Enig nadeel vind ik de dop. Je beschadigt heel snel de lipstick.
  Kim onlangs geplaatst…Streetstyle: Groningen #5My Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge