Boer zoekt vrouw… Logeren bij boer Tom?

boer tom 2
Al jaren volgt een groot deel van Nederland het programma ‘Boer zoekt vrouw’. 4,1 miljoen liefhebbers zaten afgelopen zondag voor de buis. En bij dat deel hoor ik ook! Heerlijk om op zondagavond lekker op de bank te ploffen en naar de boeren en dames te kijken. Kijk je ook graag? En zou je graag logeren bij een boer?

Boer Tom. Dat is toch wel de favoriet van veel vrouwen. Hij ontving maar liefst 1808 brieven! Maar wees eerlijk, wanneer de boer er goed uit ziet kun je die stank van de koeien of de modder aan je laarzen wel verdragen toch? Ik moet bekennen dat ik het ook wel een leuke man vind om te zien. En daarnaast heeft hij een modern huis (in tegenstelling tot anderen) en teelt hij tulpen. Die ruiken vast lekkerder dan schuren vol met koeien, schapen, geiten of varkens. Maar dat leven op een boerderij… een weekje logeren zou ik vast wel uit houden!

Ik vraag me soms dan ook af of alle vrouwen die reageren op een boer dit realiseren. Maar dat maakt het programma soms juist extra leuk. Van die vrouwen die koeien en schapen alleen van de televisie kennen of nog nooit modder aan hun laarzen hebben gehad.

Zelf ben ik wel fan van ‘onze’ Zeeuwse Bertie. Gewoon omdat ze uit Zeeland komt. Zo vaak komt het namelijk niet voor dat er een Zeeuw aan zo’n programma mee doet. Wel hoop ik dat ze nog wat spontaner wordt anders is het wat saai om naar te kijken. Ook ben ik fan van Geert. Omdat het zo’n grappenmaker is. En ik vind het ook wel een ouwe snoepert.

Wat vinden jullie van Boer zoekt vrouw? En zouden jullie graag bij een boer logeren?
Kijk je vanavond ook weer? Ik wel!

Liefs, Annemijn
Volg je me al op Bloglovin?

 

12 Comments on Boer zoekt vrouw… Logeren bij boer Tom?

 1. zomersproetje
  1 februari 2015 at 11:27 (4 jaar ago)

  Leuk artikel! Voor mij zou het ‘boerenleven’ niks zijn. Maar daardoor des te leuker om er naar te kijken. Ik neem het op, wil ook Moordvrouw zien haha. Veel kijkplezier vanavond.x
  zomersproetje onlangs geplaatst…Beautiful quotesMy Profile

  Beantwoorden
 2. Anne
  1 februari 2015 at 12:19 (4 jaar ago)

  Haha, boer Geert! Ouwe snoepert inderdaad. Boer zoekt vrouw is een heerlijk programma om je weekend mee af te sluiten!

  Liefs, Anne
  Anne onlangs geplaatst…backgroundsMy Profile

  Beantwoorden
 3. Renata
  1 februari 2015 at 13:20 (4 jaar ago)

  Wat een leuk stukje heb je weer geschreven Annemijn. Wat betreft het logeren bij een boer…voor mij hoeft het niet, ik woon namelijk zelf al op een hele mooie boerderij zonder al die ongein van modder, varkens, koeien of geiten. Ik volg het programma natuurlijk wel, wie niet? Ook ik vind Tom wel leuk, maar die Geert vind ik een viezerik, in het begin kon ik er nog wel om lachen, maar hij gaat te ver!
  Wat betreft onze zeeuwse boerin…mmm, wat zal ik daar over zeggen? Ik vind haar wel een beetje saai, maar ik denk dat het komt door al die aandacht en camera’s. We zullen het zien.
  Fijne zondag en veel kijkplezier vanavond met de volgende aflevering.

  gr. Renata
  Renata onlangs geplaatst…Happy AnniversaryMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   1 februari 2015 at 19:34 (4 jaar ago)

   Haha, je hebt helemaal gelijk Renata! Ik vind jullie boerderij toch een stuk leuker 😉

   Beantwoorden
 4. Dina
  1 februari 2015 at 13:52 (4 jaar ago)

  Ik kan NIET WACHTEN tot ik morgenochtend met mijn vriend BZV op programma gemist terug kijk in bed (vast ritueeltje van ons). Boer Geert is mijn favoriet, omdat hij zo… ja, apart (laten we het daar op houden) is.
  Dina onlangs geplaatst…Dingen die mij blij maakten | 2My Profile

  Beantwoorden
 5. Sanne Marlijn
  1 februari 2015 at 16:07 (4 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je nieuwe site! Ik ben ook een mega fan van bzv en ik vind boer Tom hartstikke knap. Zelf moet ik er niet aan denken om op een boerderij te wonen, tenminste, niet met tig koeien enzo. Ik heb alweer helemaal zin in vanavond!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Filmpje: Make-up en Beauty StashMy Profile

  Beantwoorden
 6. Kim | Kimsbloglife
  2 februari 2015 at 19:33 (4 jaar ago)

  Haha, wat een leuk artikel! Ik kan niet echt meepraten want kijk natuurlijk naar de Vlaamse zenders, maar wij hebben ook wel ‘boer zoekt vrouw’ en ik kan er ook wel van genieten als ik het volg. Maar denk ook niet dat het een leven voor mij zou zijn, die boeren zijn volgens mij áltijd aan het werk!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Fotodagboek #2: teamdag, nieuw ontbijt & bezoekje aan de ActionMy Profile

  Beantwoorden
 7. Irma
  2 februari 2015 at 20:18 (4 jaar ago)

  Haha leuk! Ik ben het programma sinds kort gaan volgen omdat iedereen er aaaal die tijd de hele tijd zo druk mee bezig is, haha.
  Irma onlangs geplaatst…He, wat ben je mooi!My Profile

  Beantwoorden
 8. Miriam
  2 februari 2015 at 20:44 (4 jaar ago)

  Haha, leuk! Ik kijk het niet, maar leuk om te lezen 🙂
  Miriam onlangs geplaatst…KlusserdeklusMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge