Afvallen met shakes van Action? Ik test het voor je!

dsc00714

Kun je afvallen met dieetshakes die te koop zijn bij de Action? Dat vroeg ik me af toen ik ze daar in de schappen zag staan. Weet je wat? Ik probeer het gewoon! En zo zit ik nu dus al een aantal dagen braaf aan de shakes. Vandaag vertel ik je er meer over. 

Ik moet toegeven dat ik juist altijd heel negatief was over het gebruik van shakes. Ik dacht altijd: als je weer normaal gaat eten dan kom je waarschijnlijk dubbel zo hard weer aan. Maar ik heb het nooit geprobeerd en was erg benieuwd dus ik ben het gaan testen voor jullie! Eigenlijk ben ik nog het meest benieuwd naar wat het met je lichaam doet om twee maaltijden per dag te vervangen voor vloeibaar voedsel i.p.v. vast. Daarnaast zou gewicht ook niet erg zijn.

Vorige week zag ik die shakes dus staan en besloot ik het te gaan testen.
De shakes zijn van het merk Easy Way en voor zo’n blik betaal je bij Action €3,49. Je kunt uit zo’n blik 17 shakes maken. Een shake bestaat uit 250 ml magere melk en 25 gram shakepoeder. Ze zijn er in de smaken: chocolade, aardbei of vanille. Ik heb de smaak aardbei gekocht.

Je schijnt met deze shakes te kunnen afvallen door je ontbijt en lunch te vervangen door een shake. De rest van de dag kun je gewoon ‘normaal’ eten. Al lijkt het me wel verstandig om het enigszins gezond te houden. Ik nam dus de proef op de som en ben afgelopen dinsdag begonnen met mijn maaltijden vervangen door shakes. Ik moet eerlijk zeggen dat ze tot nu toe best wel te doen zijn.

Aangezien ik nog maar een paar dagen bezig ben, ga ik vandaag nog geen resultaten delen. Ik houd ze natuurlijk wel bij en vertel jullie later wat dit voor effect op mijn lichaam heeft. Ook houd ik een (eet)dagboek bij zodat jullie kunnen zien wat ik nog meer eet of drink op zo’n dag én hoe het van dag tot dag bevalt. Ben je benieuwd?

Stay tuned! Binnenkort volgen de resultaten!
Mocht je het nou niet willen missen, volg Life by Annemijn dan op Facebook. Daar deel ik alle nieuwe artikelen en zo mis je dus nooit iets.

Heb jij weleens shakes geprobeerd?

Liefs, Annemijn 

11 Comments on Afvallen met shakes van Action? Ik test het voor je!

 1. Renata
  13 oktober 2016 at 08:00 (2 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar het resultaat. Ben zelf ook helemaal niet van de shakes. Ik ben 2,5 week terug (WEER) begonnen met Sonja. Dit bevalt me nog altijd het beste. Ik heb dan een richtlijn, je krijgt alle voedingsstoffen binnen en ik val er nog van af ook (nu al -3 kg)en dat is natuurlijk het belangrijkste voor mij. Succes en ik wacht met spanning op de uitslag.
  Renata onlangs geplaatst…Sharing A SongMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   13 oktober 2016 at 13:30 (2 jaar ago)

   Knap van je Renata! Sonja werkt volgens mij altijd! Ik ben ook heel erg benieuwd naar het resultaat. Volgende week deel ik de eerste resultaten.

   Beantwoorden
 2. Gea
  13 oktober 2016 at 09:13 (2 jaar ago)

  Ik ben hier niet zo weg van! Aangezien ik altijd hoor dat er juist veel suiker in zit en er juist door jojo effecten ontstaan later. Natuurlijk wel leuk dat je het uit test. Zelf ben ik member bij Herbalife en verkoop ook maaltijdshakes met juist de nodige begeleiding en tips voor gezonde voeding

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   13 oktober 2016 at 13:29 (2 jaar ago)

   Wat leuk dat je zelf ook maaltijdshakes verkoopt, Gea! Maar die bevatten meer voedingsstoffen en minder suiker dan? Ik ben erg benieuwd wat dit met mijn lichaam doet. Je leest er later meer over!

   Beantwoorden
   • Gea
    13 oktober 2016 at 18:11 (2 jaar ago)

    Ja er zitten vitaminen en mineralen in, en natuurlijke suikers. Daarnaast gezond eten. Ben benieuwd naar je artikel er over

    Beantwoorden
    • Django
     8 februari 2018 at 12:06 (7 maanden ago)

     Volgens mij heeft Gea nog nooit het etiket gelezen van de shakes die ze zelf verkoopt.
     Een Herbalife F1 maaltijdvervanger bevat 32,7 gram suiker per 100 gram. Dat is dus bijna een derde suiker per 100 gram.
     Per portie van 26 gram met 250ml halfvolle melk is dat 21,5 gram.
     Per shake is dat 83% suiker wat je binnen krijgt!
     Volgens mij is dat niet wat je wil als je gewicht wil verliezen.
     Daarnaast denk ik dat Acesulfaam K niet echt een natuurlijke suiker/zoetstof is.
     Erg jammer dat Herbalife verkopers vaak misleidende informatie geven. Ik kom dat vaak tegen op verschillende fora en blogs.

     Beantwoorden
 3. Petra
  13 oktober 2016 at 10:45 (2 jaar ago)

  Besef goed dat je in het begin ervan aan kan komen je lichaam heeft ongeveer 2 weken nodig om om te schakelen. Kan geen kwaad hoor die shakes maar zodra je merkt dat je lichaam er aan gewend is (meestal na een paar maanden) dan moet je er dus extra moeite voor gaan doen denk aan sporten. Als je lichaam daar weer aan gewend is kan je het beste een stopmoment nemen van een paar weken en dan de shakes weer hervatten helaas zelf zo ondervonden uiteindelijk was mijn lichaam er zo aan gewend dat ik er helemaal mee gestopt ben om het normale eten weer op te pakken….succes hoor en eh onthoudt je bent goed zoals je bent en je moet alleen afvallen als jij dat wilt en nooit voor een ander 😉

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   13 oktober 2016 at 13:28 (2 jaar ago)

   Dat besef ik goed Petra! Bedankt voor je tips en eigen ervaring. Ik ben gewoon heel benieuwd wat het met je lichaam doet. Ik doe het niet specifiek om af te vallen maar het zou mooi meegenomen zijn. Het is dan ook niet de bedoeling om dit heel erg lang te gaan doen. Althans, ik ga er vanuit dat ik dat niet ga volhouden, haha. Bedankt voor je reactie.

   Beantwoorden
 4. Tine
  13 oktober 2016 at 23:50 (2 jaar ago)

  Ik ben erg benieuwd naar de resultaten binnenkort! Spannend.

  Beantwoorden
 5. Zuzana
  28 augustus 2017 at 23:02 (1 jaar ago)

  Well done! I buy Diet shake. Can I ask you for package to Slovakia?
  PLEASE PLEASE PLEASE
  On Slovakia i don´t diet shake easy way. I’ll pay you + post PLEASE

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge