9x Kerstcadeautjes voor hem en voor haar tot 25 euro

foto 5 (3)
Het is weer bijna zover. De kerstdagen staan weer voor de deur, je outfit voor de kerstdagen hangt misschien al wel klaar en het kerstdiner is al helemaal uitgestippeld. Voor sommige mensen betekent dit ook dat de tijd van cadeautjes onder de kerstboom weer is aangebroken. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je vriend of voor je vriendin? Of een leuk familielid? Speciaal voor jou heb ik vandaag leuke cadeautjes op een rij gezet die zowel voor hem als voor haar kunnen en die jij lastminute nog kunt scoren! Kijk je mee?

Cadeautjes die zowel voor hem als voor haar kunnen, die zijn er meer dan je denkt! Ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet:
– Een bioscoopbon. En dan natuurlijk wel om gezellig samen naar de bioscoop te gaan! Misschien heb je nog zin om naar de nieuwe Star Wars film te gaan of Mannenharten 2?

– Een powerbank voor een smartphone. Tja, wie heeft die tegenwoordig nou niet? Dit kan zowel voor hem als voor haar. Voor vrouwen hebben ze bij de HEMA een hele leuke van Fab.

– Een boek. Een boek kan altijd van een kookboek tot een spannende thriller. Voor ieder wat wils!

– Muziek. Wat dacht je van het nieuwste album van Adele of Marco Borsato? Vind je dit te ouderwets? Dan is Spotify-tegoed of een iTunes-kaart ook ideaal.

– Parfum of een ander lekker geurtje. Goed niet alle mannen en vrouwen houden hiervan maar negen van de tien keer valt dit toch wel in de smaak. Zo rond de feestdagen zijn er ook nog eens heel veel parfums afgeprijsd of in de aanbieding. Tegenwoordig kun je parfum ook vaak met voordeel scoren via bol.com!

– Cadeaubonnen of een Staatslot. Weet je het nou echt niet meer? Wat dacht je dan van een leuke cadeaubon? Tegenwoordig zijn die heus niet meer zo afgezaagd. Wat dacht je van een bon voor de Efteling? Of voor een leuke high-tea of een bon om heerlijk uit eten te gaan? Niks mis mee volgens mij. Daarnaast zijn er ook nog staatsloten. Dat vind volgens mij niemand erg om te krijgen! In deze tijd van het jaar zijn er ook Oudejaarsloten. Een heel lot red je niet met je budget van 25 euro maar je kunt altijd nog voor de optie gaan om een half lot cadeau te geven.

– 18+? Dan kun je er zelfs nog voor kiezen om een heerlijke fles wijn, rosé of bier te kopen en onder de kerstboom te leggen.

Mocht je iets online bestellen dan ben je vandaag in de meeste gevallen nog op tijd en heb je het voor de kerstdagen nog in huis. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven voor het kopen van (lastminute) cadeautjes! Geef jij cadeautjes met Kerstmis? Zo ja, wat heb je gekocht?
Ik wens je alvast hele fijne kerstdagen!

Liefs, Annemijn

3 Comments on 9x Kerstcadeautjes voor hem en voor haar tot 25 euro

  1. Vlijtig Liesje
    23 december 2015 at 14:13 (3 jaar ago)

    Ik houd van cadeautjes met een prettig budget! Bedankt voor het lijstje. Zelf doen we niet aan cadeautjes voor Kerst.
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Sprookjesachtig hert!My Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge