8x Dingen die leuk zijn aan de herfst!

fall in love
Als er één seizoen is waar ik echt van houd, dan is het de herfst! Ik vind het heerlijk om te wandelen in het bos en mijn favoriete truien weer uit de kast te halen. Daarom geef ik je vandaag tien redenen waarom de herfst mijn favoriete seizoen is en het misschien ook wel jouw favoriete seizoen zou moeten zijn.

1. Heerlijk wandelen door het bos. Dit kan natuurlijk altijd maar in de herfst is het zoveel mooier.

2. Onbeperkt thee en warme chocolademelk drinken. In de zomer is het hier wat warm voor maar in de herfst kun je dit weer onbeperkt doen!

3.  Je mooie vesten en truien kunnen weer uit de kast. Na al die hemdjes en T-shirts mag je weer wat warmers aan. Ik vind het altijd leuk om dan weer nieuwe kledingcombinaties te ontdekken.

4. (Geur)kaarsen. Nu de klok een uur terug is, is het dus ook weer eerder donker. Dat sfeertje vind ik altijd erg gezellig. Kaarsen aan en dan lekker onder een deken op de bank… hmm!

5. Typische herfstgerechten. Sommige dingen eet je in de herfst nou eenmaal vaker dan in andere seizoenen. Wat dacht je van pompoensoep of warme appeltaart?

6. De feestdagen staan weer voor de deur. Deze week vieren we Halloween en daarna volgen Sinterklaas en Kerstmis al snel!

7. Voor de geluksvogels onder ons: Herfstvakantie!

8. In de herfst is het perfect weer om blogs te lezen en te schrijven. Zeker wanneer de regen tegen de ramen tikt.

Helaas is de herfst niet alleen maar feest want ik ben alweer verkouden geworden. Dat heb ik niet gemist in de zomer…

Wat vind jij leuk aan de herfst? Of kijk je nu al enorm uit naar de zomer? Laat het me weten in de reacties. Heb je mijn herfstbucketlist al gezien?

Liefs, Annemijn

 

7 Comments on 8x Dingen die leuk zijn aan de herfst!

 1. Jolien
  27 oktober 2015 at 15:00 (3 jaar ago)

  Leuk! Volop thee en warme chocolademelk kunnen drinken vind ik ook erg fijn aan de herfst^^ Net als kaarsen en aftellen naar de feestdagen natuurlijk! 🙂

  Beantwoorden
 2. Kim | Kimsbloglife
  29 oktober 2015 at 11:21 (3 jaar ago)

  Leuk! Ik hou ook wel van de herfst: mooie natuur, lekkere wandeling maken en nadien binnen opwarmen met een filmpje onder een dekentje en iets lekker warms om te eten of te drinken. En lekker bloggen (alleen dat het zo donker is om foto’s of video’s te maken, grrr!)… En inderdaad weer nieuwe kleding kunnen dragen! 🙂 Maar ik ben de herfst en winter wel sneller beu dan de zomer, zeker als het heel koud en nat is… Voor mij zou de zomer dus nog wat langer mogen duren en de winter wat korter 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Geesten oproepen… Geloof jij erin?My Profile

  Beantwoorden
 3. Rianne
  29 oktober 2015 at 18:59 (3 jaar ago)

  Jaa lekker met geurkaarsjes, een dekentje & kopje thee op de bank, ik hou van de herfst!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge