6x Outfit inspiratie voor de feestdagen

feestdagen 2

Kijk jij ook zo uit naar de kerst? Het jaar lijkt voor mij wel voorbij gevlogen en nu is het al bijna kerstmis! Nu Sinterklaas weer op weg naar Spanje is mogen we langzaam weer uitkijken naar de feestdagen. De radio staat weer op vol volume op Skyradio en ondertussen droom ik wat weg op internet op zoek naar een outfit voor deze feestelijke dagen. Speciaal voor jullie heb ik wat feestelijke outfits op een rijtje gezet om wat te oriënteren en misschien wel aan te schaffen! Met kerst ben ik wel van de jurkjes en wat glitters hier en daar kan ik ook wel waarderen.

jurk kant

Dit jurkje vind ik wel heel leuk. Ik houd heel erg van kant en vind het mooi staan. De achterkant is overigens niet van kant maar gewoon van effen zwarte stof en heeft een gouden rits als sluiting op de rug. Je kunt dit jurkje dragen zoals je zelfs wilt. Wat dacht je van met een dikke maillot en mooie laarzen? Of een panty en een mooi paar hakken? Het is maar wat je zelf wilt! Deze jurk is in ieder geval op verschillende manieren erg geschikt. Ik denk dat deze bij veel vrouwen goed kan staan. Hij is te koop bij Esprit .

pailletten jasje 2

Mocht je niet zo van de jurkjes zijn dan is een leuk jasje of vestje met pailletten ook erg leuk. Mooi shirt of blouse er onder en een nette broek en je bent ready to go voor het kerstdiner! Dit blijft wel iets wat je nog veel vaker aan kunt trekken. Dit jasje is te koop bij Esprit.

jumpsuit 2

Iets wat ook erg mooi is onder zo’n feestelijk jasje, is een jumpsuit. Deze is van stretchy jersey (dus kan niet anders dan lekker zitten) en heeft glitters all over the place! Heel feestelijk dus en erg geschikt om ook na de feestdagen nog eens te dragen naar een feestelijke of nette gelegenheid. Deze is hier te koop.

rok

Rokjes zijn ook erg leuk voor de feestdagen! De rest van het jaar draag ik ze zelf niet vaak maar met kerstmist vind ik ze wel erg leuk. Deze rok kun je ook zeker de rest van het jaar blijven dragen.  Leuke zwarte blouse of shirt er op bijvoorbeeld. Deze rok kun je hier vinden.

jurk met glitters 2

Dit jurkje is qua stof te vergelijken met de jumpsuit die je net voorbij hebt zien komen. Het is een jurkje van stof met stretch en weer glitters all over the place. Ik kan zo vrolijk worden van die glitters! Maar dat is een ander verhaal. Deze prachtige jurk kun je hier vinden in de webshop.

rode jurk 2

Voor de durfals onder ons, deze mooie rode jurk van kant. Weer kant maar ik vind dat nou eenmaal heel mooi en dat staat veel mensen goed. Deze jurk heeft een uitlopende rok en valt erg speels. Ik vind het heel erg mooi maar ben zelf niet zo’n fan van rood. Maar er zijn vast en zeker mensen die dit prachtig vinden. Rood kan natuurlijk ook altijd goed tijdens de feestdagen! Deze jurk is te koop bij Esprit en kun je hier vinden.

Tijdens het schrijven van dit artikel krijg ik toch de neiging om de hele collectie van Esprit te kopen voor de feestdagen. Wat een prachtige items zitten er tussen! Nu heb ik helemaal zin in kerstmis. Ze verkopen trouwens ook hele mooie outfits voor mannen en kinderen. Van die kleine kindjes die zulke mooie feestelijke kleren, daar smelt je toch van! Naja goed, ik vind het in ieder geval erg schattig.

Ik ga nog even nadenken wat ik aantrek met kerstmis. Ik zoek altijd iets wat ik nog vaker aan kan maar wat toch feestelijk is. Wat trek jij aan tijdens de feestdagen?

Liefs, Annemijn

 

1 Comment on 6x Outfit inspiratie voor de feestdagen

  1. Kim |kimsbloglife
    10 december 2015 at 08:30 (3 jaar ago)

    Esprit is zo’n winkel waar ik zelf niet zo snel ga kijken, maar eigenlijk hebben ze inderdaad altijd wel leuke dingen, zeker voor feestdagen! Dat eerste kanten jurkje vind ik het leukst, echt heel mooi en inderdaad chique en ook wat meer casual draagbaar. Leuk! Ik heb al een zwarte rok met gouden glitters gekocht voor kerst 🙂

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge