6x Cadeautjes voor de feestdagen onder de 20 euro

PicMonkey Collage
Nog op zoek naar leuke cadeautjes voor de feestdagen? Of weet je gewoon, net als voorgaande jaren, niet wat je moet vragen voor Sinterklaas, Kerst of je verjaardag? Dit overkomt mij ook regelmatig en daarom wil je vandaag graag helpen. Ik heb speciaal voor jou een lijstje opgesteld met cadeautjes onder de 20 euro. Zoek je mee uit?

letter hema
1. Deze verlichting in de vorm van een letter kun je vinden bij onze meest onmisbare merk, HEMA! Deze leuke lampen zijn er ook in de vorm van een ster of de Eiffeltoren. Ik vind dit echt een mooi pronkstuk voor in huis. Ze zijn te koop bij de HEMA voor €15,-.

100 gelukkige dagen
2. 100 gelukkige dagen
Dit boek lijkt me zo mooi. Het gaat over Lucio die door zijn vrouw op straat gezet wordt. Een dag later krijgt hij het vreselijke nieuws dat hij hooguit nog 100 dagen te leven heeft. Hij besluit om er 100 gelukkige dagen van te maken en mooie herinneringen te maken met zijn kinderen en het leven te vieren.  Het lijkt me een heel mooi maar ook ontroerend boek. Het staat zeker op mijn lijstje! Het is te koop bij onder andere bol.com voor €17,50.

Oriental Light XL Candle BOX+PRO

3. Geurkaarsen van Rituals.
Wat is er lekkerder dan een geurkaars in de winter. Ik vind dat altijd heerlijk en het kan zoveel sfeer geven. Rituals heeft deze limited edition uitgebracht. Deze Oriental Light geurkaars ruikt naar Mirre en Cardamom. Die geuren zeggen me normaal gesproken niks maar ik heb er aan geroken in de winkel en het was echt lekker! En vanwege de mooie en luxe verpakking is dit echt mooi om cadeau te geven. Zo’n geurkaars van Rituals kost €18,50. Prijzig voor een kaars maar het is nou éénmaal maar één keer per jaar december.

stolp h&m

4. Een stolp vind ik sowieso altijd leuk in huis. Je kunt hem op veel plaatsen kwijt en je kunt er altijd wat leuks onder zetten. Deze leuke stolp zou ik dan ook zeker zo in huis willen hebben. Ik zie het al helemaal voor me! Deze stolp is van de H&M Home collectie. Hij kost €12,99 en dat vind ik best een fijne prijs voor een stolp!

Guess-Seductive
5. Voor de liefhebbers van geurtjes onder ons, Guess Seductive Eau de Toilette. Ik heb al zo vaak met dit geurtje in mijn handen gestaan. Ik vind het heel lekker ruiken en niet te overheersend. Het is een heel vrouwelijk geurtje waar, denk ik, veel vrouwen van houden. Deze is onder andere te koop bij Douglas voor €19,95.

son-mac-d-for-danger

6. En als we dan toch bij de Douglas zijn… een nieuwe MAC lippenstift slaan een hoop vrouwen ook niet af. Zo ook ik niet. Deze kleur, D for danger, staat op mijn wishlist! Een lipstick van MAC kost bij Douglas €19,50.

Dit zijn dingen die ik zeker niet zou afslaan. Ik hoop dat je met dit artikel wat heb kunnen inspireren.

Heb jij zelf al ideeën voor cadeautjes om te geven of te krijgen? Laat het even weten in de reacties zodat jij anderen (inclusief mij)  weer op ideeën kunt brengen.

Liefs, Annemijn

2 Comments on 6x Cadeautjes voor de feestdagen onder de 20 euro

  1. anneleen
    30 november 2015 at 14:03 (3 jaar ago)

    Die kaars van Rituals lijkt me heel lekker!

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge