5 Leuke dingen die ik de afgelopen dagen gedaan heb

IMG_1808

Het was de afgelopen week wat stilletjes op Life by Annemijn. Mijn agenda barst op het moment uit zijn voegen en het wordt zachtjes aan tijd voor vakantie. Omdat ik nu klaar ben op school heb ik ook wel wat meer tijd gehad om leuke dingen te ondernemen. Daarnaast waren er ook bijzondere momenten zoals mijn diploma-uitreiking. Vandaag vertel ik jou wat ik allemaal voor leuks gedaan heb en wie weet breng ik jou op een idee!

cocktails lacubanita

1. Tapas eten bij La Cubanita
Vorige week woensdag ging ik tapas eten met Manon. We zijn allebei afgestudeerd en om dat te vieren gingen we een leuk dagje shoppen in Dordrecht. We besloten spontaan om tapas te gaan eten bij La Cubanita. In de randstad is dit vast en zeker bij veel mensen bekend. Het is namelijk een populair tapas restaurant! Hier in Zeeland zijn ze helaas niet gevestigd dus hebben we in Dordrecht gesmuld! Natuurlijk namen we daar een lekkere cocktail bij! Ben jij hier al eens geweest?

 

donut

2. Sushi eten bij Koi Asian Food + happy new hair
Oeh, ik hoop dat je geen honger hebt! Ik ging vorige week namelijk ook eten bij Koi Asian Food in Goes. Dit is een nieuw restaurant waar je heerlijke sushi kunt eten! De kaart is te vergelijken met die van Sumo. Samen met een vriendinnetje heb ik heerlijk gegeten en bijgekletst! Hoe schattig is deze donut? De oplettende kijker ontdekt nog iets, ik heb namelijk highlights in mijn haar laten zetten zodat het net wat blonder is.

 

IMG_1808

3. Naar Beauty and the Beast in het Circustheater
Van mijn geweldig lieve vriend A. kreeg ik voor mijn afstuderen kaartjes voor de musical Beauty and the Beast. Wauw! Wat een geweldig leuk cadeau. Ik riep al maanden dat ik hier graag naar toe zou willen en nu werd ik zomaar verrast! Super lief. Afgelopen zaterdag zijn we dan ook naar het Circustheater in Scheveningen geweest en hebben we samen genoten van deze prachtige musical. Het was geweldig. Echt een aanrader.

 

IMG_1844

4. Mijn diploma-uitreiking
Afgelopen maandag kreeg ik mijn diploma voor de Bachelor of Social Work.
Wauw, hier heb ik vier jaar mijn best voor gedaan. Al voelde dat absoluut niet zo tijdens de diploma-uitreiking. Het voelt nog steeds onwerkelijk. Voor het eerst in vier jaar in een nette jurk naar school, haha! Het was een super leuke en feestelijke dag.

 

IMG_1862

5. Nagels ‘summerproof’ laten maken
Afgelopen woensdag besloot ik mijn nagels helemaal netjes te laten maken voor de vakantie.
Ik had dit idee al een tijdje. Het leek me namelijk wel handig om gellak op mijn nagels te laten zetten zodat ik daar tijdens mijn vakantie niet naar om hoef te kijken. Ik ging voor een mintgroene kleur en heb op de nagels van mijn ringvingers een zeester en twee kleine steentjes laten zetten. Ik ben er zelf heel blij mee en word er al blij van als ik nog maar naar mijn handen kijken. Klaar voor de zomer!

Dus mocht je me de afgelopen dagen gemist hebben, dit heb ik uitgespookt! Daarnaast ben ik ook druk aan het werk want ik heb werk gevonden! Echt even wennen om weer aan de slag te gaan maar heel erg leuk en ik heb het naar mijn zin. Daar vertel ik jullie later meer over.

Fijn weekend!

Liefs, Annemijn

 

2 Comments on 5 Leuke dingen die ik de afgelopen dagen gedaan heb

Leave a Reply

CommentLuv badge