5 Cadeautjes onder de €20 voor op je verlanglijstje

cadeauidee

De feestdagen breken weer bijna aan! Tijd om cadeautjes te gaan kopen voor je geliefde(n). Zelf vind ik het kopen van de cadeautjes het leukste en meest stressvolle moment rond deze dagen. Daarom heb ik vandaag wat cadeau-ideeën bij elkaar gezocht voor cadeautjes onder de €20. Kijk je mee? 

rituals-cadeau

The Ritual of Light collectie Rituals
Als ik ergens dol op ben is het wel de nieuwe geur van de feestdagen collectie van Rituals! Het is een typische zoete wintergeur. Heerlijk! Het is een combinatie van zoete sinaasappel en kaneel. Deze showergel kost €8,50.

lekker-en-simpel-kookboek

Kookboek Lekker en Simpel
Dit kookboek stond op het verlanglijstje voor mijn verjaardag. De foodblog van Jorrit en Sofie bekijk ik regelmatig voor leuke recepten en zo heb ik door hen al heel wat uurtjes in de keuken doorgebracht. Niet omdat het moeilijk is, maar omdat ik de gerechten zo lekker vind! Dit kookboek kost €19.95.

verjaardagskalender

Een (verjaardags)kalender
Deze staat ook nog steeds op mijn wishlist. Nou ja, het hoeft niet perse deze te zijn maar ik zoek wel een leuke, hippe en tijdloze verjaardagskalender zoals deze. Vroeger had ik er ook één waar ik alle verjaardagen van vriendinnetjes op schreef. Tijd voor een nieuwe! Deze is te koop bij bol.com voor €17,00.

a-lamp

DIY Letterlamp
Vorig jaar liet ik jullie al zo’n lamp zien in een artikel met cadeau-ideeën voor de feestdagen. Dit jaar staat hij er weer in, maar nu de budget variant! Met een pakket van de HEMA kun je deze lamp nu zelf maken. Het pakket kost €5. Dat is een mooie prijs voor een groot schoencadeautje ;).

mexx

Een geurtje
Dat kun je altijd wel gebruiken, toch? Zelf vind ik dit een hele lekkere variant. Ik vind dit een heel sportief en niet overheersende geur. Iets wat veel vrouwen wel lekker zullen vinden.  Deze is te koop bij Douglas vanaf €16,70.

Vorig jaar schreef ik dit artikel ook. Dus mocht je nog meer inspiratie zoeken, dan heb ik hier nog 6 andere ideeën voor je!

Mocht iemand nog een cadeautje voor mij zoeken, dan is Blond Amsterdam – Even bijkletsen ook altijd nog welkom 😉 Maar dat is erg persoonlijk qua smaak dus die heb ik niet in dit rijtje gezet.

Geef jij cadeautjes met de feestdagen?

Liefs, Annemijn 

 

2 Comments on 5 Cadeautjes onder de €20 voor op je verlanglijstje

  1. Anneleen
    24 november 2016 at 20:40 (2 jaar ago)

    Liefde voor de producten van Rituals <3

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge