15 dingen die niemand vraagt TAG

foto (12)
Soms ik het leuk om iemand beter te leren kennen en na te denken over alledaagse dingen. Dat vind ik dus ook het leuke aan tags. Vandaag de ’15 dingen die niemand vraagt’ tag! En nee, zelfs jij vraagt ze niet! Deze tag nam ik over van Jenniefromtheblog.

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Mijn kledingkast bevindt zich niet in mijn slaapkamer en daarom zijn de deuren altijd dicht. Wel heb ik op mijn slaapkamer nog een kledingrek en wat losse kleding.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Ik ben misschien een beetje saai wat dit betreft maar ik doe dit eigenlijk nooit. Ik doe namelijk nooit iets met van die kleine spullen die ik meeneem. Dus dan kan ik ze beter in het hotel laten dan dat ze in m’n kamer of tas slingeren.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee! Vrienden van me hebben dat wel gedaan maar daar was ik niet bij aanwezig. Wat moet je met zo’n bord?

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Jaaaaaaaa! In mijn telefoon zijn regelmatig lijstjes te vinden. Heerlijk om iets af te kunnen strepen. Maar eigenlijk gebruik ik ze zodat ik niks vergeet. Zonder lijstje vergeet ik namelijk altijd wel wat. Ik vraag ook altijd aan mijn moeder of ze iets op wilt schrijven wanneer ik iets moet doen. Anders kan ik je garanderen dat ik het vergeet.

5. Heb je sproeten?
Ja en nee. Ik heb alleen wat zomersproetjes op mijn wangen en neus maar die zijn alleen te bekennen wanneer het wat zonniger is.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Haha, als kind wel hoor! Maar ik kan me niet herinneren wanneer ik dat voor het laatst gedaan heb. Ik was ook altijd zo iemand die dan haar eigen broek onder plaste. Handig…

7. Hoe groot is je bed?
Ik heb een prima bed van 1.40 bij 2.00 meter. Heerlijk om alleen in te slapen en ook prima om met z’n tweeën in te slapen. Voordeel aan vrijgezel zijn, ik hoef mijn bed niet te delen en kan dus slapen zoals ik wil 😀

8. Ben je lui?
Valt wel mee. Ik ben iemand die niet zo goed stil kan zitten en graag iets te doen heeft. Een hele dag in mijn bed liggen is dus ook niks voor mij. Maar af en toe is het natuurlijk wel heerlijk om even niks te moeten doen en zelf je tempo te bepalen.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Uhm, ja. Aan het feit dat ik de kleren op mijn kamer nog steeds niet uitgezocht heb en ik dus steeds wat kwijt ben. En aan mijn laptop. Hij is eigenlijk min of meer ‘over de datum’ en heeft zijn beste tijd gehad. Dat laat hij dan ook regelmatig even weten 😉

10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee ook dat niet. Dat leek me overigens wel heel erg leuk maar ik had al best veel hobby’s.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Zelden. Ik moet wel bekennen dat ik Frozen een paar maanden terug nog gezien heb.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Soms wel ja. Vroeger deed ik dit bijna altijd.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Haha, ik denk het wel. Vooral wanneer ik heel vrolijk ben.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Oei, ik weet dat ik dit geleerd heb met autorijles maar wanneer ik het nu zou moeten doen lukt het me denk ik niet. Maar Hey, Google is your best friend!

7 Comments on 15 dingen die niemand vraagt TAG

 1. Renske
  14 mei 2015 at 08:20 (3 jaar ago)

  Haha, dit is een leuke tag! Ik ben ook gek op to do lijstjes! Het geeft zo’n voldaan gevoel als je weer iets kunt afstepen! En die sproetjes herken ik! Ik heb ze ook alleen als ik in het zonnetje heb gezeten. In de overige seizoenen zijn ze niet zichtbaar, haha.

  Beantwoorden
 2. Sas
  15 mei 2015 at 08:33 (3 jaar ago)

  Wat een toffe vragen. heb je erg leuk ingevuld!

  Beantwoorden
 3. Kim
  15 mei 2015 at 16:42 (3 jaar ago)

  haha het olie lampje van de auto begon bij mij laatst te branden. Oeps, toen kon ik mezelf wel voor mijn hoofd slaan dat ik niet wat beter had opgelet tijdens rijles.
  Kim onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #2My Profile

  Beantwoorden
 4. Miriam
  17 mei 2015 at 17:05 (3 jaar ago)

  Hihi, leuk om te lezen! Ik doe wel altijd aan dansjes zonder muziek, love it 🙂

  Beantwoorden
 5. Nerita
  19 april 2017 at 12:50 (1 jaar ago)

  Leuk vragenlijstje : ) die dingen weet ik ook niet meer goed van mijn autorijles! En ik ben ook een to do-lijstjes fan!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge